psu(Power Supply) işte bu alet sisteme gerekli gücü vermeye yarar. kasanın arkasına bak. şekildeki fanın yanındaki, kırmızı bir yazı varya, onun gibi, yazar 300W - 350W gibi. olmadı, kasanın sol kapağını sök, kasnın arka üst köşesindeki aygıt.kardeş kasanın sol tarafını actım bunun üzerinde yıgınla yazı var ben sana bir kacını söliyim hani onlardan mı;
model fl 550
max 250w 204w
max 380w
ace- ınput -115 -230
2.500 bin tl pc topladım ama hakkını vermiyor pls?
Git direk iade et. Kusura bakma ama resmen kazık yemişssin. 2500 tl le o sistemden 3 kat daha peformanslı bir sistem toplanır. 2 Tane hdd alınım bir güzel RAID yapılır. Hatta 2 tane ekran kartı alınır SLI ile birbirine bağlanıp dehşet performans yaratılır. Malesef %150 pahalı almışssınız parçaları. Yazk olmuş.
Git direk iade et. Kusura bakma ama resmen kazık yemişssin. 2500 tl le o sistemden 3 kat daha peformanslı bir sistem toplanır. 2 Tane hdd alınım bir güzel RAID yapılır. Hatta 2 tane ekran kartı alınır SLI ile birbirine bağlanıp dehşet performans yaratılır. Malesef %150 pahalı almışssınız parçaları. Yazk olmuş.sagol artık başka bi zaman yine toplama pc alacak olursam daha dikkatli olurum ne yapalım en azından tecrbe kazandık ....:D
Evet kazıklanmışınız pc si olan herkez in ilk deneyimlerindendir :) çok para vermişin ben 1700 e o pc nin on katı alınacagını düşünüyorum ekrankartı 5 kuruş etmez :S bi kere öyle bir pc e o ekrankartı o hatayı casper bile yapmaz :S
cevremde pc den pek anlayanlar yok pc meraklısıda cok birine kakalarım sonra buradan sizlerin yardımıyla adam akıllı bişi alırım.....:D
benim çevre memur cevresi 2.500 o kadarda ciddi bi para deil sattım kişiyide pek tınlamayacaktır.
Bu fiyata büyük kazık yemişsiniz afedersiniz ama.Sırf MB ile GB bilgisayarı olmuş.MB'ı yüksek olan herşey iyi değildir.
cevremde pc den pek anlayanlar yok pc meraklısıda cok birine kakalarım sonra buradan sizlerin yardımıyla adam akıllı bişi alırım.....:Utan be.İyi olmuş valla kazıklanmışsın.2.500 çöpe gitmiş iyi olmuş.Sana müstehak bu.Haketmişsin.Bide kakalıycakmış!Madem o kadar akıllısın niye kazıklandın!Esas adam sana kakalamış!Sen sanki çok iyi anlıyomuşsun gibi "cevremde pc den pek anlayanlar yok" demişsin.Madem o kadar anlıyodun niye KAZIKlandın?
cevremde pc den pek anlayanlar yok pc meraklısıda cok birine kakalarım sonra buradan sizlerin yardımıyla adam akıllı bişi alırım.....:bu lafına çok kızdım bu 1
seni öyle bir kazıklamışlarki o fiyata 8800 gt gibi dedemden yaşlı bir kart vermişer ki bununla oyunların kasması normal bu 2
sen kendini çok mu uyanık zannediyorsun seni öyle bir kazıklamışlar ki bu bilgisayarı artık kime versen o bile yemez kazığı 2.500 tle ye değil vermek bunu bir günlüğüne 10 tl ye bile kiralayamassın bu 3
çünkü kazık göz göre göre geliyorum demiş bu da 4
ben 2 amcaoğluna 2 milyara 3-4 katı bir pc topladım golddan :D
golda veya exaya vb magazalara gidip konustunmu onlar senin için toplarlardı
% 38.5 kar koyarak verilen bir pc için gayet iyi yani ben olsam gold yada başka bir büyük firma gibi % 15 karlan core i7 yada phenom işlemciyi direk döşemiştim. dahili olarakta en az 320 çünkü 160 ile geliş fiyatındaki fark sadece 5 dolarcık gerekirse onuda almam. gerçekten yazık olmuş yani sadece anakartın modeli zayıf olsa neysede o fiyata hemişlemci hemde hdd çok aşırı zayıf.
2500 tl ye böle bi pc toplasan daha iyidi
İşlemci:INTEL Core i7 860
anakart:MSI P55-GD65 P55 DDR3
Ram:2Adet TEAM Xtreem Low Voltage DDR3 1600MHz CL7 4GB
Hard disk:2Adet WD Caviar Black SATA2 1TB
Ekran kartı:Sapphire ATI HD 5970
Güç kaynağı:High Power 1000W Absolute
Bu pc öbürünün 5 katı olur ve parasının hakkınıda kat kat verir..
2500 tl ye böle bi pc toplasan daha iyidiİşlemci:INTEL Core i7 860
anakart:MSI P55-GD65 P55 DDR3
Ram:2Adet TEAM Xtreem Low Voltage DDR3 1600MHz CL7 4GB
Hard disk:2Adet WD Caviar Black SATA2 1TB
Ekran kartı:Sapphire ATI HD 5970
Güç kaynağı:High Power 1000W AbsoluteBu pc öbürünün 5 katı olur ve parasının hakkınıda kat kat verir..
Emin misiniz 2.500 TL olduğuna? :)
cevremde pc den pek anlayanlar yok pc meraklısıda cok birine kakalarım sonra buradan sizlerin yardımıyla adam akıllı bişi alırım.....:Birine kakalarım diyebiliyorsan o makineyi hakketmişsin n diim ben sana.Git sana satan adamın sok gzüne.Bana geçirdiler ben de başkasına geçireyim zihniyetine sahip bu şahsa makine önerisi yapmayın derim ben;hiç kusura bakmasın...
benım yıgenım pc den hıc anlamaz . ama bılgısayar alırken kılı 40 yarar arastırır . 1 yere degıl 10 yere sorar . gıder hem ınternetten toplama pc olarak degerlendırı fıyatı hemde cevredekı bılgısayarcılara sorar . o parayla suankı sıstemının 10 katı ıyı bır kasa toplanır . ustelıkde cokta ıyı bır sıstem degıl . wındows7 de degerlendırmıs zaten derecelendırmede . benım sıstemıme bıle 5.5 verdı profılımden bakabılırsın pc ozellıklerıme . ben sadece kasayı zamanında 600tl ye topladım vede o zamanlar pahallı ıdı . sımdılerde ÖTV den dolayı cok cok daha ucuz . bu durumda bu ozellıktekı bır pcye 2500 tl pes. 2500 tl ye pc alırsın ve onemlı degıl memuruz dıyorsun . ama gel gelelım aldıgımız maas yetmıyor dıye aglar hep memurlar . ah o devlet bılse 2500 tl pc alacak vede fazla bısı degıl dıcek . yazık dıyorum . ayrıca sızden baska hıckımse o pcyı alacak kadar bılıncsız degıl . hele soz konusu 2500 tl olunca. 2500 tlye ıkıncı el pc satacaksın bıde heheh . ancak 500 tl verırım o pc ye . nede olsa 2. el
anakartın 195 tl ram ler 330 tl monıtor 400tl desen
ıslemcın 275 tl ekran kartı 360 tl hdd 200 tl desen
tabı bu fıyatlar maksımum . ve daha ucuzlarıda bulunabılır . ama almıs oldugun pc 2500 tl edecek kadar degıl . mubarek %18 kdv degıl bu kdv daha fazla gıbı geldı .
Pc toplamada bilgisiz olabilirsin..Ama Gidipte [internet cafeciye güvenip] bu sisteme bu kadar para vermeseydin keske..Ya Kandırıryorsa diye hiç dusunmedın mı ?..Neyse iş işten gecmiş hiç deilse bir birikimin oldu...Ve baska pc toplayacak ınsanlarda aydınlanmıs oldu....GameRMan'ında dedigi gibi Hayırlısı olsun..'
HD 5970 zaten 1,500 tl nerden baksanız nasıl 2500 tl tutuyor o pc
eğer 2.500 YTL'ye bu bilgisayarı yakın zaman için almışsanız üzgünüm ki kandırılmışsınız.Eğer 3-3,5 yıl içerisinde alınmışsa zaten fiyatlar böyleydi unuttunuzmu İLK DX10 ekran kartı hangisiydi
Tabikide 8800 GT zamanında iyi para ediyordu hemde 6 gb DDR II ram var şimdi bile DDR II 2 gb ram
120-130 tl arası
Bilgisayarı nezaman aldığını söylememişsin. Bir arkadaşın yazdığı gibi yakın zamanda aldıysan yazaık olmuş o paraya.
Bilgisayarı anlamayan birine kakalamak meselesi şaka gibi düşğünmeden yazdın heralde.
Sorununun sebebi yazdığına göre kalitesiz power olma olasılığı çok yüksek.
Sana bu bilgisayarı satan kişinin bilgisayara kaliteli bir PSU koyma ihtimali çok zayıf
yazdığın değerlere göre PSU550w ama dandik markaysa bilgisayardan verim alamazsın
düzgün bir PSU alırsan sorunların ortadan kalkabilir.
Güncelleme: 20TL'ye orjinal işletim sistemi mi olurmuş internet elin altında bari windows 7nin fiyatına baksaydın.
Düz formatı atıp veriyo işte ne lisansı yalnız merak ettiğim Windoes 7 yi yükleyen bunu sana lisanslı diyerek mi yüklüyor yoksa lisanslı olduğu senin şahsi fikrin mi?