Merhabalar.
Windows7 kullanıyorum ve notebook'uma My Security Shield adlı bir virüs dadandığından öncelikle sisteme format atmak istedim ancak sadece windows7'nin üzerine başka bir windows7 kurduğumla kaldım:)
Daha sonra ise eski sistemimin silinmediğini farkedince forumdaki mesajların da yardımıyla bahsettiğim virüsten kurtuldum.
Ancak şimdi fazladan bir windows7 gözüküyor bilgisayarın ilk açılışı sırasında . Bu sonradan yüklemiş olduğum 2.windows7'yi nasıl silebilirim acaba?
Not:Yüklemiş olduğum 2.windows7 sistemine giriş yaptığımda yeni bir sürücü olarak WINRE(F:) mevcut durumda ve burada yalnızca 15 gblik bir alan var ve içinde sadece intel,windows gibi dosyalar var.
Şimdiden teşekkürler..
2.windows 7'yi silmek istiyorum
Disk yönetimine gidip (Bilgisayarım/sağtık/Yönet) 2. windows 7 nin bulunduğu bölüntüyü biçimlendir olsun bitsin
WINRE biriminin biçimlendirilmesi gerekiyor değil mi?
Ancak biçimlendir dediğimde "Windows,bu diskteki sistem bölümünü biçimlendiremez"uyarısı çıkıyor.
Windows7(c:) şeklinde eskiden de mevcut olan diğer diske sağ tıkladığımda ise biçimlendir seçeneği bulunmuyor.
WINRE biriminin biçimlendirilmesi gerekiyor değil mi?disk yönetiminin bi resmini koyabilirmisin? başaka türlü olmayacak
Ancak biçimlendir dediğimde "Windows,bu diskteki sistem bölümünü biçimlendiremez"uyarısı çıkıyor.Windows7(c:) şeklinde eskiden de mevcut olan diğer diske sağ tıkladığımda ise biçimlendir seçeneği bulunmuyor.
Eğer Windows 7 yi kurarken boot atmadıysan 2. windows 7 kuruluyor.Benimde başıma aynı şey gelmişti.Sonra cdden boot attım ve c yi biçimlendirdim açıldığında ise 1 tane windows 7 vardı ;)
Cevap yazan herkese teşekkür ederim ancak başlat seçeneğinden msconfig aratıp önyükleme bölümünden çözüm öneren arkadaş sanırım mesajını silmiş ondan Allah çok razı olsun müthiş pratik bir çözüm yöntemiydi sorunum halloldu sağolsun.
Cevap yazan herkese teşekkür ederim ancak başlat seçeneğinden msconfig aratıp önyükleme bölümünden çözüm öneren arkadaş sanırım mesajını silmiş ondan Allah çok razı olsun müthiş pratik bir çözüm yöntemiydi sorunum halloldu sağolsun.sen öyle yaparak 2.windows7 yi silmedin sadece açılıştan kaldırdın.
2. windows7 hala harddiskinde yer kaplayacaktır.