bu konu hala amacına ulaşmadı mı?
20.000 USD'YE BİLGİSAYAR TOPLUYORUZ
- 1
- 2
ya raziel madem amacına ulaştı boşver ya git bak adamlar soru sormuş bir iki yanıt ver konulara şunu yapamadıysan şöle dene de.yani demek istediğim sorunları olan arkadaşlara biraz yardım edelim bi konuya odaklanıyoruz sonra tartış dur ne oluyo tartışınca diğer sorunları olan arkadaşlarımızın konulara ilgi göstermiyoruz lütfen....
konuya hala cevap yazılıyor ondan konunun amacına ulaşıp ulaşmadığını söyledim, modlar görsün diye bilhassa. Hep konuyu konu amacına ulaştı diyip kapatan ben değilim ya.
yaa arkadaşlar özür dilerim ben sadece sizerin bilgilerinden yararlanarak hızlı bir sistem kurayım dedim ama ,siz oluşturmanın ötesinde başka bir yerlere gittiniz....buradaki amaç zaten belirtilmiş 20.000 usd ye nasıl bir bilgisayar toplarsınız.zati halinde bu iş çığrından çıktığı için hepinize saygı ve hürmetlerimi arz ederim...
Şu ana kadar arkadaşlar bilginiz olsun diye söylüyorum devamlı olarak bu başlığı takip ediyorduk ama ipin nerede kopacağını beklemekten başka bir çarem yoktur son mesajdan sonra konunun nerelere geldiğini gördük ve amacının dışına çıkan başlıklar forum düzeni açısından kitleniyor bunu bilginiz olsun diye söyledim herkese iyi çalışmalar...
- 1
- 2