Beyler size şöyle bir sorum olucak,,,
Size 20.000 usd verseler bunada bir konfigürasyon kur deseler nasıl bir bilgisayar toplardınız ... ?
Beyler size şöyle bir sorum olucak,,,
Size 20.000 usd verseler bunada bir konfigürasyon kur deseler nasıl bir bilgisayar toplardınız ... ?
sen iyisin demi fatih. ayıksın yani :)))). 20.000 usd ver ben sana internet kafe açayım :))))
yaa ben bilmiyorum dostum yani her zaman bir şekilde uyum kaçıyor.Sende haklısın 20.000 uçuk ama sana inan samimiyetimle söylüyorum bir arkadaşıma 12,500 topladım lakin onun işi biraz profesyonel idi cizim filan yapıyordu çoğu parayı monitöre verdik
tam olarak ne tarz bişi aradığını ve o makinayla ne iş yapacağını belirtirsen iyi olur.
ne kadar saçma bir soru ya, işin gücün yok mu arkadaş senin, ne diye gelip bizi zıvanadan çıkaracak sorular soruyorsun, 20 bin doları olan adam neyi nasıl alacağını zaten çok iyi bilir, ayrıca eminim ki hemen hemen hiç kimse bu parayı buna vermez, mesela ya hiç girme, çünkü bu mümkün değil, hayaller değil gerçeklerin forumu burası.
"Eyüp'ten bu konunun silinmesini ya da kilitlenmesini talep ediyorum."
Raizel bence sen silin veya kilitlen ne dersin her önüne gelen formu ya sildiriyosun ya kilitliyosun. :)))))
kusura bakma ama sizin gibi her şeye 'he' diyen bir insan değilim, doğru bulmadığım şeyde tepkimi veriyorum, eyüp saygı duyup bir cevap verirse beni mutlu eder.
alıntı:
Gönderen : Raziel20 bin doları olan adam neyi nasıl alacağını zaten çok iyi bilir
Her zengin kişi her şeyi çok mu iyi biliyor asıl bu saçmalık.
Bir dene ev alır icine de 2000$ dolarlık bir bilgisayar toplardım rahat rahat takılırdım.Hatta tasarruf yapabilirsem masa koltugu filanda belese getirirdim.
Forum moderatörü değilde bir arkadaş olarak sizden ricam gereksiz polemiklerden lütfen kaçının... Kişilerin görüşlerine de saygı duyulmalı diye düşünüyorum yalnız gereksiz başlık açmamayada lütfen özen gösterelim...
eyüp haklı, bu tür tartışmalara girmekten kaçınsak daha iyi olmaz mı arkadaşlar. Bu arada eyüp modluğa baya alıştın bence, son yazın tam moda yakışır cinstendi :) sana verilen görevi hakkıyla yerine getireceğini zaten biliyordum, bu da bunu kanıtlıyor, aynen devam...
Yaw ne yağtınız siz ya 20.000$ ben 2600$ verdim piyasadaki en iyi parçaları topladım 5 ay önce bilgisayarıma.
bizede birer tane alıcaktır ondandır
İnşallah tanışırsak sizede alırız,yeterki allah bize ömür versin.
h ah ahah 20.000 usd dımı .. cok komık yaw 20.000 usd bı bılgısyara verecek kadar paran vardır belkı ama onu kullancak beyın oldugu sanmıyorum hadı yaa.. arkadaslar ben ce bu arakadas burda artıslık yapıyoo.. benım ekran kartım 8 mb ses kartım 16 bıt ama sen 20.000 lık bılgısayarı kurunca haber ver bı kapısalım senlen kım daha ıyıymıss.. vede odul 20.000 usd olsun .. hem senın de ısıne gelır ıkı tane bılgısyaraın olurr. ok puHAaA
çok ağır konuşuyosun ortamı germeye lüzum yok!
alıntı:
Gönderen : XtC_InsanEh ah ahah 20.000 usd dımı .. cok komık yaw 20.000 usd bı bılgısyara verecek kadar paran vardır belkı ama onu kullancak beyın oldugu sanmıyorum hadı yaa.. arkadaslar ben ce bu arakadas burda artıslık yapıyoo.. benım ekran kartım 8 mb ses kartım 16 bıt ama sen 20.000 lık bılgısayarı kurunca haber ver bı kapısalım senlen kım daha ıyıymıss.. vede odul 20.000 usd olsun .. hem senın de ısıne gelır ıkı tane bılgısyaraın olurr. ok puHAaA
Arkadas can sikintisindan veya meraktan oylesine bir soru sormus. Ama gerekli miydi? Bence gereksizdi...Fakat kalkipta ona asagilayici sozler sarf etmek zekilik mi oldugunu dusunmuyorum... Bu sozu soylerken aranizda samimiyet durumunu bilmiyorum elbette..."Su kadar senelik arkadasim istedigim gibi konusurum, sana ne?" Elbette bana ne... Lakin insan bi kisiyle ne kadar samimi olursa olsun isteyerek bi toplulugun icinde onu rencide etmemeli... Soyledigine gore bilgisayardan cok iyi anliyorsun... (En azindan sozlerinden oyle bir anlam cikiyor...) Arkadas 20.000 USD lik bilgisayar kurdugunda ne konuda kapisacaksin? Programlama mi, hardware mi, grafik mi? Hardware disinda bir konuda kapisacam diyosan hangi program olacak bu? Delphi? Java? C?C++? SQL?PHP?JavaScript?JSP? yada Photoshop? Coreldraw?veya 3D StudioMax?AutoCAD? Allah bilir Oracle olacaktir... (Ki bunlar herkesin adini duydugu programlar, daha kac cesit program var...) Sen bunlari biliyorsun... Ne kadar guzel. Keske bende bilebilsem... Halen daha Java ogrenmek icin ugrasiyorum... Arkadasimiz bunlari bilecek mi?
Uzun lafin kisasi...
Arkadas...
Cok bilmislik yapipta baskalarini rencide etmeye calisma... Baskalarinin uzerine basipta yukselenler mutlaka tepetaklak duserler... Arkadasin sozunun ne kadar gereksiz oldugunu dusunuyorsam seninde sozlerinin ondan daha gereksiz oldugunu dusunuyorum...
Hangisini tercih edersin? Adam olup baskalarina yarar saglamak isteyen ustad olmayi mi, yoksa baskalarini kucuk goren bi comez olmayimi?
Ve de sozlerinin bizde biraktigi etki nedir sence?
Secim senin...
Karar senin...
Kendine iyi bak...
Take Care...
Mach's Gut...
(Bilgisayarini yakin zamnda Upgrade et...Benim Copten cikardigim bilgisayarda bile 32 MB ekran karti var...)
ne yaa bu teksasa dönderdiniz ortalığı. arkadaş bi soru sormuş etmediğinizi koymadınız. ne var yani bunda bu kadar abartacak. işinize gelirse arkadaşa yardımcı olmak mesaj atarsınız foruma işinize gelmesse okur geçersiniz. herkes her foruma yorum yapmak zorunda değil ki. bazen gerçekten biz insanları anlamakta zorlanıyorum...!
alıntı:
Arkadasin sozunun ne kadar gereksiz oldugunu dusunuyorsam seninde sozlerinin ondan daha gereksiz oldugunu dusunuyorum...
(Bilgisayarini yakin zamnda Upgrade et...Benim Copten cikardigim bilgisayarda bile 32 MB ekran karti var...)
+1
alıntı:
Gönderen : XtC_InsanEh ah ahah 20.000 usd dımı .. cok komık yaw 20.000 usd bı bılgısyara verecek kadar paran vardır belkı ama onu kullancak beyın oldugu sanmıyorum hadı yaa.. arkadaslar ben ce bu arakadas burda artıslık yapıyoo.. benım ekran kartım 8 mb ses kartım 16 bıt ama sen 20.000 lık bılgısayarı kurunca haber ver bı kapısalım senlen kım daha ıyıymıss.. vede odul 20.000 usd olsun .. hem senın de ısıne gelır ıkı tane bılgısyaraın olurr. ok puHAaA
bu tür konuşmalar bu forumdaki üyelere yakışmıyor, haklı olabilirsin ama konuşma şeklin hoş değil, karşındakini rencide etmediğin müddetçe sende saygı görürsün bu forumda, bunu sakın unutma.
Ben sadece şunu söylemek istiyorum ;
Saygılarımı ve sevgilerimi sunarım.....Bu forumda ki tüm sahıslar birbirlerini sever ve sayarlar.Ve bu foruma yakışmayacak bir harekette bulunmam bana yakışmaz,bana yakışmayacağı gibi de bu forumada yakışmaz.
Yanlızaca 8 mb bir ekran kartı ile bu programları çalıştırman imkansız....
Alias StudioTools
SOFTIMAGE|XSI
Catia V5
RTT DeltaGen
RTT DeltaGen Automizer
RTT DeltaGen Presenter
RTT DeltaView
RTT RealView
Takma ya
Bu forumları ayakta tutan 2-3 kişi var
ama arada bir bazı kişiler ters düz laflar edebiliyor bende dahil.....enderde olsa.
Ancak gene de Chip forumları eskisine göre biraz daha iyi duruma geldi.
Doğrusu Fatih bende 20.000 doları görünce ne kadar saçma bir soru diye düşünmedim diyemem. Sonuçta şu an en baba bilgisayarı en baba soğutma şu bu koysan o kadar para etmez.
Hani dicem PC( personal computer) olmasın desen böyle server birşey ayarlayacam 2 işlemcili felan gene o kadar para etmez. Yani tam olarak ne istediğini anlayamadık ya da o paraya ne söyleyeceğimizi bulamadık...
alıntı:
Gönderen : jainaTakma ya
Bu forumları ayakta tutan 2-3 kişi var
ama arada bir bazı kişiler ters düz laflar edebiliyor bende dahil.....enderde olsa.Ancak gene de Chip forumları eskisine göre biraz daha iyi duruma geldi.
Doğrusu Fatih bende 20.000 doları görünce ne kadar saçma bir soru diye düşünmedim diyemem. Sonuçta şu an en baba bilgisayarı en baba soğutma şu bu koysan o kadar para etmez.
Hani dicem PC( personal computer) olmasın desen böyle server birşey ayarlayacam 2 işlemcili felan gene o kadar para etmez. Yani tam olarak ne istediğini anlayamadık ya da o paraya ne söyleyeceğimizi bulamadık...
kesinlikle, daha gerçekçi olmak lazım.