Arkadaşlar belki bilen o oyunu oynamış biri vardır diye yazıyorum chip 2000 li yıllarda bi oyun vermişti adını hatırlayamıyorum.Ama oyun bir strateji oyunuydu küçük bi köyde ekmek fabrikası,üzüm bağları,at yetiştirme,asker yetiştirme,nalbantlık vb inşaa ediyorsun ve köyü düşmanlardan koruyorsun hatırladığım kadarıyla 2 boyutlu müthiş bi oyundu.Oyunu hatırlayan varsa lütfen yazsın
2000 li yıllarda verilmiş bir oyun
gerçekten bende merak ettim arkadaşlar sevmem fazla strateji fakat anadolunun sesi var sanki onda bilen arkadaş yazarsa memnun oluruz olmazsa ben arşive bakmanızı tavsiye ederim
arşive bakmak için yüklememi yapmak gerekiyor?Ayrıca warriors kings baatlesi deneyin 3 boyutlu süper bir strateji oyunu
yok sitede var minnoş arkadaş geçmiş zamanlardaki dergileri karıştırarak oyunun adını iç sayfalarda bulabilir düşüncesiyle öyle söyledim
aradım fakat çok uzun sürüyor arşivden bakmak çok güzel bir oyundu ismini hatırlayabilsem full versiyonunu indiricem chip demosunu vermişti süper bi oyundu.
gerçekten ulaşırsan banada söylersen sevinirim
tabiki söylerim mutlaka tavsiye ederim çok hoş bir oyundu bir anda aklıma geldi ama ismini çıkaramıyorum arşivden bakmak da uzun sürüyor ama bulucaz bakalım yardımlarınızla... :)
Oyunu nihayet buldum bütün arkadaşlara da tavsiye ediyorum bulup indirin oynayın..oyunun tam adı : Knights and Merchants - The Peasant Rebelion
Bakalım nasıl bir oyun
Güzel bir oyuna benziyor. Ama günümüzün teknoloji ...
Oyunun indirme linkini bulan varsa burada paylaşşın oynamak istiyorum
http://rs65.rapidshare.com/files/30128042/KaM_TPR.rar bu da benden size kıyak olsun deneyin şiddetle tavsiye ediyorum bu oyunu
oyunu indirdim i sorun yok ama sanırım vista kullandığım için oyun açılmadı nasıl çözebiliriz bir yolu varmı?
TŞK LER YAA BENDE STRATEJİ OYUNLARINI ÇOK SEVERİM İYİ FORUMLAR ARK.DASLARIM