Merhaba arkadaşlar, ben 5-6 yaşlarındayken bizim evdeki bilgisayarda bir oyun vardı ama senelerdir arıyorum hiç sonuç yok.
Bir polis kovalamacası oyunu olduğunu hatırlıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 2 polis vardı, kırmızı spor bir araba kullanıyorlardı. Önde giden arabayı ateş ederek durdurmaya çalışıyorduk. Trafik lambalarını ateş ederek ışığı değiştirebiliyorduk. Zaten polisiz niye ışığı değiştirmeye zahmet ediyorduk hatırlamıyorum ama neyse. Gerçi bir köprüyü kaldırmak mı indirmek mi biri için ışığı değişmek gerekiyordu.
Sanırım oyunda ilerledikçe yeni araçların kilitleri de açılıyordu, çünkü time trial modu vardı ilki hariç tüm araçlar kilitliydi. Ben bir tek onu yapardım küçükken.
Çok emin değilim ama sanki kovalamacası ortasında yıldızda toplamak gerekiyordu. Abimin hem yıldızı alıp hem de adamı kaçırmamaya çalışırken çok ter döktüğün hatırlıyorum.
Şu ana kadar elde edebildiğim tek ipucu hafızamdaki oyundaki araba ve polisler aşırı derecede Funky Cops (Zıpırlar) çizgi filmindekilere benziyor. Ama ona ait bir oyun bulamadım.
Şimdiden çok teşekkürler