Merhabalar, öncelikle kafamdaki düşünceyi size arz edeyim ondan sonra önerilerinizi dikkate alayım.Şuan kendi pc'mi birsüre daha kullanmak istiyorum ( Yeni pc için en iyi olmasada iyi parçalar almak için biraz beklemem gerekicek ) ve düşündümki konu başlığına 1000 TL pc topluycam öneri verirmisiniz yerine 2000 3000 TL yazdımki yeni pc toplayacağım için zamandan fedakarlık yaparak doğru ve uzun vadeli bi bilgisayar yapmak istiyorum.Düşüncem şu sizden sağlam öneri alip ( bimeks,vatan vs vs ) gibi firmaların indirimlerini kovalamaktır.Yani şuan kullandıgım pc aktif oldugu için beklemeye zamanım var. İdeal parçaların önerisini alayimki parça parça almaya başlayım diye düşünüyorum daha mantıklı olacak çünkü. Eski pc'min özelliklerini yazmak istemedim buna dokunmadan kasa dahil herşeyi yeni yapmak istiyorum. ( AMD topluyacağım, hem çizim programları hemde oyun için f/p açısından en iyisi olacağını düşündüğüm için ) Ve biraz alelacele bi işlemci aldım indirimde olduğunu duyunca umarım iyidir aldığım işlemci ve monitörümü yazıyorum gerisi siz üstadlara kalmış umarım beni anlamıssınızdır. ve doğru kararı verdiğimi düşünüyorum alelacele ucuz ve uzun vadesiz bi pc toplayacagıma aldığım işlemcime göre işlemcimin ayarında başarılı parçaların listesini çıkartırsanız parça parça onları alirim 1 ay'a olmasa bile 2 ay sonra güzel bi pc'm olur neyse şimdi geçelim elimdeki işlemci ve monitörüme
( Oyun ve Program üzerine kullanıcam yeni topluyacağımız pc'yi ne kadar fuL+fuL oynamak gibi bi takıntım olmasada dediğim gibi ileriye dönük En iyi olmasada iyi bir pc toplamak istiyorum o yüzden ekran kartı filan 400 500 TL ye kadar makul %30 indirim fiyatı tabiki )
Umarım beni anlamıssınızdır.Şimdiden çok teşekkür ediyorum saygılar
İşlemcim: AMD FX X8 8320 SOKET AM3+ 3.5GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI ( Yeni )
Elimdeki Monitör: AOC e943Fws 18.5 LED Monitör ( Yeterlidir umarım )
Ekran Kartı : SAPPHIRE HD7950 GDDR5 3GB 384BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI ( Bugun aldım )
Ana Kart : ASUS M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 ANAKART ( Bugun aldım )