Merhaba arkadaşlar,
Şuanki bilgisayarım bana 2012'de yeni çıkan oyunlarla birlikte sorunlar çıkarmaya başladı ve yeni bir bilgisayar toplamaya karar verdim. (Şuanki PC toplama değil.)
2000 TL bütçe sadece kasa için. Bunun yanında birde monitör önermenizi rica ediyorum sizden. (Monitör 2000 TL'nin içine dahil değil, 2000 TL sadece kasa için.)
Bir oyun bilgisayarı olmasını ve bana hiç bir oyunda sorun yaşatmamasını istiyorum. (Donma vb.)
Önerilerinizi fiyatlarıyla birlikte yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Ayrıca 2000 TL yerine 2100, 2200 falan olsada olur fiyatı ama 3000 TL falan olmasın. Daha lise 2 deyim o kadarını alamam.
EDİT: GTA V (çıkınca), Guild Wars 2, COD oyunları, Planet Side 2, Assasin's Creed oyunları > Oynadığım, oynayacağım online ve offline oyunlardan birkaçı, alcağım bilgisayarında bunları High olmasada Med. ayarların üstünde oynatmasını istiyorum.
EDİT: kasa tamam benimde aklımda bişeyler var bakalım ne olcak :d
Önemli olan şey şuan monitör. Monitör önerilerinde bulunursanız sevinirim. 200 - 300 TL arası iyi bişey. LCD düşünüyorum ama önerilerinizede açığım.
Pek anlamıyorum ama bu cazip geldi LCD değil ama olsun :d Siz ne düşünüyorsunuz? http://www.vatanbilgisayar.com/a ... ils.aspx?I_ID=55909