Gerektiğinde solidcam,autocad kullanıcagım film izleyip internette takılabileceğim pes10 gibi arada da oyun oynayabilecegim kullanışlı bir laptop arıyorum.Sağlamlık olarakda iyi bişey olmasını isterim.
Toshiba nın güvenilir oldugu söyleniyor toshibanın bi modeli olabilir
Laptop önerilenizi bekliyorum
Saygılar.Teşekkürler
2000 TL'ye kadar performansı yüksek Laptop(yardım)
sırf toshiba olarakda düşünmeyin başka markalarda olabilir sadece sağlamlık açısından toshibanın iyi oldugunu biliyorum.
sağlamlık istiyorsan dostum asus n61vg yi öneririm 1800 gibi bi fiyatı var hem dizayn hem servis 10 numara... toshiba pahalı bi marka aynı ozellıklerı daha pahalıya satıyorlar ... ama bu samsung r622 ler var ozellıklerı harıka ama ben pek guvenemıyorum ... packard bell var sonra 1900 e 1 gb ekran kartı en yenı seriden 2.8 işlemci gibi üstün özellikler sunuyor sana ama ben onada guvenemıyorum :D hp hiç önermiyorum herkes şikayetçi diye biliyorum :D acer ı zaten geç takoz laptop nokia 3310 a benzetıyorum ben onları :)
uzun lafın özeti asus öneririm servis yüzü görmez , tabiki teknoloik aletlerde biraz şansta lazım :)
toshiba a300d kesınlıkle alma ısınmaya dayalı bır cok problem var
sağlamlık istiyorsan dostum asus n61vg yi öneririm 1800 gibi bi fiyatı var hem dizayn hem servis 10 numara... toshiba pahalı bi marka aynı ozellıklerı daha pahalıya satıyorlar ... ama bu samsung r622 ler var ozellıklerı harıka ama ben pek guvenemıyorum ... packard bell var sonra 1900 e 1 gb ekran kartı en yenı seriden 2.8 işlemci gibi üstün özellikler sunuyor sana ama ben onada guvenemıyorum :D hp hiç önermiyorum herkes şikayetçi diye biliyorum :D acer ı zaten geç takoz laptop nokia 3310 a benzetıyorum ben onları :)uzun lafın özeti asus öneririm servis yüzü görmez , tabiki teknoloik aletlerde biraz şansta lazım :)
Teşekkürler bilgiler için.
başka öneride buluncak arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar
http://www.vatanbilgisayar.com/s ... ils.aspx?I_ID=41084
Samsung'un en çok önerilenlerinden...
İşinizi görür.
http://www.vatanbilgisayar.com/l ... ils.aspx?I_ID=41014
Ramler hem 4GB hemde DDR3 :D
Ekran kartı zaten 2000 TL lik bir notebok bu notebooklarda bence orta-üst segment olarak tabir edilir.Ekran kartı iyi işini rahatlıkla görür.Ve PES 10 büyük ihtimalle full çözünürlük full detay oynar.