Arkadaşlar şu anda XP kurulu makinada bunu yanına 2000 kurmak istiyorum ama daha önce başıma bi olay gelmişti.Xp nin üstüne 2000 kurunca nedense XP açılmıyor.Sanırım dosyalarına müdahale ediyor.Üstelik farklı disklerde olsa bile bu durum değişmiyor.Xp'nin üstüne 2000 i sorunsuz kurabileceğim bi yöntem varmı acaba?
2000 ve XP bir arada kurucam yardım!
eyer iki isletim sistemi kurmak istiyorsan siralama soyle olmali eskide yeniye dogru kurman gerek
once 2000 kurulur sonrada xp
mesala vista ile xp vede windows 7 kullnamak istiyorsun once xp sorada vista sonrada windows 7 bu
siralamayi takip edeceksin.
Aslında öyle yapmam gerektiğini biliyorum ama boşu boşuna xp yide formatlamak istemiyorum.Xp de kasıyor makina 2000 de daha bi seri davranıyor.En son xp den sonra 2000 kurmuştum xp bot screen de kalıyordu acaba bişeyler yapamazmıyız.
bildigim kadariyla yazdim
En son xp den sonra 2000 kurmuştum xp bot screen de kalıyordu acaba bişeyler yapamazmıyız. Bu satirda demek isdeigin xp kuruluydu 2000 onun ustune kurdun boot ekraninda kaliyordu vede iki isletim sisteminde hicbiri acilmiyordumu demek istiyorsun normalde her hangi biri isleme gecmesi gerek dedigim gibi bildigim kadarila yardim edeyim.
Daha Önce yine makinada ilk olarak XP kuruluydu bende ayrı bi diske 2000 kurdum.XP boot ekranında kalıyordu orayı geçmiyordu ama 2000 açılıyordu.
onun icin bir cevabim yok bilgim dahilinde.
Merhabalar.. Sisteminizde iki işletim sistemi kullanmak istiyorsanız sabit diskinizde boş bir partition oluşturmanız gerekmekte.. Partition oluşturma işleminden sonra kurmak istiğiniz işletim sisteminin cd veya dvd sini biostan boot ederek daha önce oluşturmuş olduğunuz partition'a işletim sistemini kurabilirsiniz..
Sevgilerimle..