Afadersınız bunu yazmayı unutmusum ben oyunu oynarken yarıs ıcınde bazı yerlerde yavaslamalar oluyor neden acaba?
Sıstem:p4 1.8 512mb ddr ram Atı Radeon 9600pro 256mb
2004 oyunları
- 1
- 2
güzel gözüküyorlar, güzel gidiyorlar ama eski ekran kartlarını kaka bulan oyun sayısı artıyor buna çare bulmak lazım
Buna care bulunmaz buda teknolojının kakası
Buna cağre bulunmaz buda teknolojının kakası
yaw hayır patche 2-3 kere tıklayınca yüklemeye başlıyo ama benim sistemim yeni ve süper olmasına rağmen baya baya bekletti.Çok zor oynamak heralde.bende de takılıyo restart çekmem gerekiyor ama bazen bi kaç<saniye sonra devamda edebiliyor sizdede oluyomu?benim 2,66ghz.128mbgforce4mx 44o ram 256 sanırım ramden dolayı ne dersiniz?
senın sıstem ıyıyımıs online oynamaktan vazgecelım yahu oynanmaz 4 kısı yarısıyomus online olarak guzel gıbıme geldı ama bu kadar zor ıse bosverın gıtsın
yaw arkadaşımın ps2 sinde oynadık dehşet oluyo hemde bilgisayarlarla aynı sunucuda her akşam onlara gitmekten bıktım ps2 pc yi ezdik bu oynuda walla...ama grafikler kötü bende 86. yarışta kaldım.bide ne dicem sizce chrome oyununu almaya değermi ?orjinal.
oyunu ilk başlarda çok beğendim ama çabuk sıkıldım sanırım bu tür oyunlar bana göre değil[V]
II. dünya savaşını oyuna daha çok uyarlamaya devam edeceklerine hiç kimsenin şüphesi olmasın. II. dünya savaşı dünya için dönüm noktası olan bir savaş ve her oyunda Hitlere karşı gerçekte olduğu gibi savaşıyoruz. Ama doğrusu artık yavaş yavaş baymaya başlamadı değil ama seviyorum bu tür oyunları, çıksalar yine alırım. Ama bir yerde haklısınız, yani yeni yeni oyunlar gelmeli, yine de buradan ancak söylemekle kalacağım, top onlarda. Bakalım ne olacak?
artık yapılması gereken butun oyunlar yapıldı dıye dusunuyorum baska ne kaldıkı su hayatta yaptıgımızın oyunu yemek pısırme oyunu bıle var yanı artık bence bu hep boyle gıder hep aynı hep aynı hep aynı
II. Dunya Savas ı olmasaydı napardık?
- 1
- 2