bence 2004 oyunlarında farklılığa gidilmeli. 2002-2003 ikinci dünya savaşıyla ilgili çok oyun yapıldı ve hepsini oynadık .bence daha farklı oyunlar yapılmalı. örneğin bir simpson hit&run çok hoş bir oyun
gerçi gta ya çoook benxiyor ama karakerlerin hoşluğu bunu kapatıyor
2004 oyunları
- 1
- 2
2004 yılına hl2'nin ve dolayısıyla fps oyunlarının damgasını vurması bekleniyor bu kesin... Ama dediğin gibi farklı oyun türleri olsa hiç fena olmas...
bence artık yapay zekanın daha iyi olduğu oyunlar yapılmalı.
çünkü grafik kalitesi zaten kendine bir trend tutturdu yükselip duruyor.
programcılar yapay zekaya daha fazla önem vermeliler
diyorum...
hl2 yada doom 3 gibi oyunlar olduğu sürece fps nin üstünlüğü bitmez arada sırada istisnalar yok diğil tabiiii
Şimdiden bu iki oyunun 2004e damgasını vuracağı belli.Ama hiç belli olmaz!
bu oyunlar zaten 2003 te çokmış olsayıdı geçen seneye damgasını vuracaklar idi..yani 2004 fps yılı olacak gibime geliyor..
umarım strateji oyunlarunda da bir devrim gerçeklerişde oynarız
yok bu sene sırf fps tür oyunlar çıksın bana yeter siz ne yaparsanız yapın
bence en cok fps turu gelısecek hl 2 kafıa 2 drıv3r gıbo ohhhoooooo
kaliteli tycoon oyunları bekliyorum umarım boşa beklemiyorumdur. bide spor oyunlarının çıkış yapmasını isterdim (EA ve Konami dışındaki firmalar)
bu arada bu bölüm levelciler tarafından işgal edileceğe benziyor...
bence 2004 yılında en beklememiz gereken oyun "Kabus 22" olmalıdır
AnubisSs
Ne yanı Turkler oyun yapmayı beceremezmı
alıntı:
Gönderen : cbahtinurAnubisSs
Ne yanı Turkler oyun yapmayı beceremezmı
ne alakası var bir türk oyunu çıkacak diye sewiiyorum sadece
yanlış anlama yazdıklarımı[8]
Bence yapay zekası ile Sims2 devrim yaratıcak ama Yılın oyunu olamaz.
alıntı:
Gönderen : AnubisSsalıntı:
Gönderen : cbahtinurAnubisSs
Ne yanı Turkler oyun yapmayı beceremezmıne alakası var bir türk oyunu çıkacak diye sewiiyorum sadece
yanlış anlama yazdıklarımı[8]
alıntı:
bu arada bu bölüm levelciler tarafından işgal edileceğe benziyor..
ne varmış bizde :)
alıntı:
Gönderen : MicyBence yapay zekası ile Sims2 devrim yaratıcak ama Yılın oyunu olamaz.
Evet çok haklısın...15 Mart 2004'te bütün TVler oyunun piyasaya sürülmesiyle nasıl bir izdiham yaratacığını gösterecek..ThE SiMs 2 arkadaşlar yapay zekası en yüksek oyun olacaktır bana göre.Vede Yılın Oyunu olmaya aday..The Sims Makin' Magic hala Call Of Duty'den daha fazla satıyor,1 numara ve hala ilk 10 da 4 tane Sims oyunu var.Vede tüm Dünya saldıracak bu oyuna çünkü sıkılanlar bile The Sims 2'yi bekliyor.Baş Editoru olduğum The Modern&PiWa Sims grupbumuzun internet sitelerimize girerek The Sims 2 Hakkındaki vede (daha yeni)The Sims Bustin' Out oyununu inceleyebilirsiniz.Ve bugünlerde The Sims Bustin' Out GBA versiyonunun oyununu TMPS(1)de yayınlayacağız.Sadece diyebileceğim bizi takip edin The Sims 2'nin en müthiş görüntülerini ve en hızlı,fazla haberli site olduğumuzu görün..Ve The Sims 2 hakkında daha fazla bilgiye sahip olun...
Not:Reklam değildir.Yardım amaçlıdır...
kabus 22 çoktan bitmiş ama dağıtıcı arıyorlarmış.Ayrıca sizce cm nin yapımcıları dağılacaklar bildiğiniz gibi yani seneye championship manager 4 season04-05 diye bir oyun yok.ayrı ayrı yapcaklarmış .nasıl olcak dersiniz?iyimi kötümü
ya bide bana yardimci olunuz pliz.ben nfs underground 86.yarisa geldim ama hala online oynamay1 beceremedim.patch'i yüklyorum ama yok yok olmuyo.Sizde al1n süper bi oyun olmus hemde çok ucuz dierlerine göre 52,250,000 www.avaturk.com
valla undergrounden online oynamak baya bi zor yaw...
NSFU nun web sıtesınde bır hata var sanırım patch ı yuklemek ıcın ndırek senı web sıtesıne yonlendırıyor download patch yazıyor sanırım patchı yulkemek ıcın fakat tıkladıgım zmn yuklenmıyor...
Hem neden bayagı zor online oynamak? He bırde kopyada NFSU nun online oyunu calısırmı?
- 1
- 2