Bakalım bu sene kim olcak
2008 kainat güzeli
aslında hepsi güzel ama oyumu baştan ve sondan ikinci olana veriyorum
bu bayanları hepsı aynı gıbı qeldı bana
ozan1213bu bayanları hepsı aynı gıbı qeldı banaaynı hepsi zaten galiba
lan aynı hepsi ne 2. 3. tarışıyosunuz. sadece çekim ve makyaj farklılıkları var...
Hangisi Güzel Bilmiyom Ama Hangisini Verirse Babası Onu Alıcam Başlık Parasınıda Konuştuk:D
Bu mu güzel
Makyajla ne hale gelmiş. 3. resimde daha güzel görünüyor çünkü makyaj az
ayıp hesı aynı zaten ne 1.cı 3. dedım bende ayrıca boya kupu ben sıze bı dogal guzellık gosterıcem bızım okulda pff be dersınız xXx
ozan1213ayıp hesı aynı zaten ne 1.cı 3. dedım bende ayrıca boya kupu ben sıze bı dogal guzellık gosterıcem bızım okulda pff be dersınızgöster bakalım
arkadaşım doğal güzellik insanın içinde olsun tamam dışıda güzel olsunda önemli olan içi adam kadın güzel diye evleniyo 2 ay sonra mehmet ali birandla kanald haberde genç kadın sevgilisi ile birlikte kocasını doğradı allah herkese hem içi hem dışı güzel birini nasip etsin
baran101010arkadaşım doğal güzellik insanın içinde olsun tamam dışıda güzel olsunda önemli olan içi adam kadın güzel diye evleniyo 2 ay sonra mehmet ali birandla kanald haberde genç kadın sevgilisi ile birlikte kocasını doğradı allah herkese hem içi hem dışı güzel birini nasipkoptum burada ya eger kızın fotosunuda bulursam gosterırım ama 15 yasında bana gore
hepsi aynı olabilir ama amaç makyajla hangisi daha güzel hale getirilmiş olduğudur ve baştan ve sondan ikincisi en güzel
ozan1213koptum burada ya eger kızın fotosunuda bulursam gosterırım ama 15 yasında bana goreyaşın sana bana göresimi var olm. ama öle diyosan kalsın 15te ufak be.
Eğer bu kainat güzeliyse dünyada hiç güzel kız kalmamış demektir.
JADEXbu kız güzel değil ki ne diye kainat güzeli seçmişler anlamadım gitti ayrıca ben bu güzellik yarışmalarının kaldırılması taraftarıyım kadını tamamen meta olarak kullanan bir organizasyon çok gereksiz masraf kaynağı.Yorumuna katılıyorum. Ayrıca bana da güzel gelmedi.
Daha güzel kızlar var dünyada.
Güzellik yarışmaları da saçmalıktan ibaret...
:D:D:D:D:Dbunların hepsi aynı.