2008 yılının en iyi antivirüsü Avira AntiVir!
- 1
- 2
bence ne kasbersky ne başkası asıl olan bitdefender yok bundan başkası
Kişisel değerlendirirsek tabiki herkesin beğendiği bir yazılım vardır ancak uluslararası ve profesyonelce yapılan testlerin sonuçları hangi antivirüslerin ne oranda başarılı olduğunu gösteriyor
redwineKişisel değerlendirirsek tabiki herkesin beğendiği bir yazılım vardır ancak uluslararası ve profesyonelce yapılan testlerin sonuçları hangi antivirüslerin ne oranda başarılı olduğunu gödoğrudur
Bildiğim kadarıyla 2 yıldır NOD32 yılın ürünü seçiliyordu, Avira bu yıl bu tahtı ele geçirdi, zaten yıl boyunca tüm testlerde en yüksek tespit oranına sahip tek antivirüs Avira AntiVir
hergördüğünüze inanmayın eniyisi kaspersky
Bizim kendi gördüğümüz değil ki bu test sonuçları ortada, Kaspersky maalesef adı üstünde çok kasan bir ürün ve çok fazla yanlış alarm veriyor
Kaspersky artk eskisi gibi değil sistemi tarama dışında kasmıyor bu durum da ram i sağlam olan biri için hiç belli olmuyor sistem yükü 23 mb civarında gayette iyi çalışıyor ama bazı yerlerde çuvalladığınıda söyleyebilirim her virüs programında olduğu gibi kasperky 2009 uda uçurmayı becerdim mesela program 13 tehdit var diyor raporladı mı hiç bişey görünmüyor. indirdiğim bir virüs dosyası yaptı bunu üstelik
Bide ESET in Smart Security si var tabi benim favorilerim bu ikisi
En iyi virüs programı ödülünüde bildiğim kadarıyla Virus Bulletin veriyor ve bunuda son yıllarda ESET alıyor.
peki bitdefender kullanan yok mu koca forumda benden başka bitdefender ile ilgili görüşleriniz nedir
Bunuda Ekleyeyim Bu Arada
Virüs Testinde Sınıfta Kalanlar !
Virus Bulletin, Aralık ayının antivirüs test sonuçlarını yayınladı. Bazı büyük antivirüs üreticilerinin sınıfta kaldığı testin şaşırtıcı ayrıntılarını öğrenin.VB100 adıyla anılan testin Aralık ayı yayını, 100 adet eski Windows 2000 virüsünün antivirüsler tarafından yakalanabilmelerini ölçüyor. Amaç artık bulaşması ihtimali düşük olan ama sıfır olmayan eski virüslere karşı ne kadar koruma sağlanabildiğini görmek. Test için gereken virüsler bu iş için kurulmuş laboratuvarlardan ve web sitelerinden toplanıyor.
Bir ürünün testi geçmiş sayılması için 100 virüsün hepsini yakalayabilmesi ve bunun yanında bazı virüs bulaşmamış örneklere yanlış alarm vermemesi gerekiyor. Sonuçlar gayet şaşırtıcı.
Yapma Kaspersky!
Testi geçemeyen antivirüsler arasında Kaspersky, Avast, Avira AntiVir ve Trend Micro gibi tanıdık isimler göze çarpıyor. Kaspersky 1 virüs kaçırma, Avast 2 yanlış alarm, AntiVir 4 yanlış alarm, Trend Micro ise 4 virüs kaçırma istatistiklerine sahip. Trend Micro bundan önceki 13 VB100 testini başarıyla geçmesinin ardından gelen bu sonuca henüz yorum yapmadı. Aralık VB100 testi, Kaspersky'nin son 25 VB100 testinde başarısız olduğu ikinci test.
Testi Geçenler
Gelelim testte başarılı olanlara. McAfee, Microsoft, BitDefender, Eset, Symantec ve aslen güvenlik duvarı üreticisi olan Agnitum testi geçen antivirüs yapımcıları arasında. Testi kendinize göre yorumlamakta serbestsiniz.
Kaynak :
yanılgıya düşmeyin,şu iyi bu kötü şeklinde,o devirler çoktan kapandı,eskilerde kaldı.Örneğin ESET SS + Avira Antivir Personal birlikte kullanıyorum(sadece tarama amaçlı);başka kombinasyonlarda mümkün KİS ile Avira Premium Security Suite ile veya diğerleri ile.Güvenliğinizi en güçlü hale getirmek tamamen size kalmış birşey.Daha çok okuyun,araştırın öğrenin ve uygulayın.Saplantılara kapılmayın,herkezin her söylediğine hemen inanmayın,geniş düşünün,sonunda kazanan siz olun.Güvenlik yazılımınızı ideal ayarları ile kullanın,dolayısıyla max.verimi alın.
Malwarebytes Anti-Malware
a-squared AntiMalware
'den biri bilgisayarınızda muhakkak bulunsun.Diğer yandan en az 2(ideali 3)AntiSpyware olmalı.AntiBot+AntiLogger+Trojan Remover diğer olasılıklar.
av-comparatives tüm dünyada en çok tanınan bağımsız bir test kuruluşudur, Virüs Bülten de oldukça bilenen bir test merkezidir, ancak tahmin ettiğim kadarıylan bayağı para gidiyor buraya Eset tarafından, çünkü bu kadar çok ödül alacak kadar iyi bir ürün değil, lütfen gerçekçi olalım biraz
arkadaşlara katılıyorun nod32 de iyi ama AntiVir de o kadar kötü bi antivirüs değil ..:D bana göre .....
ESET Smart Security performanslı bir ürün değil
avira ii; tabii ücretsizler arasında.
ücretli en ii antivirüs ise Kaspersky. bir aralar active virüs shield i kullanmıştım ;)
GData birden fazla tarama motoru kullanıyor, tabiki tespitte başarılı olur, ancak bundan dolayı da sistemi inanılmaz kasan bir ürün, Avira tek ve kendi taramam motoruyla bunu başarıyor
http://anti-virus-software-review.t...reviews.com/ burda Avira listede bile yok, çok ilginç değilmi
Ben Kaspersky ve Avirayı karşılaştırdım test ettim aynı sisteme ikisinide kurdum KİS 2009 ana antivirüs olarak kuruluydu avirayı ise çakışma olmaması için sadece tarama amaçlı olarak kurdum yani guard özellikleri kapalıydı bir ay boyunca denedim haftada bir kaspersky ile taradım ardından hemen avira ile sonuç kaspersky için tam bir hüsran hezimet içler acısı ve acıklı oldu
neredeyse 20 ye yakın virüsü bir ay bile sürmeyen deneme safhasında kaspersky farkedemedi avira yakaladı
Ben zaten avira kullanıyodum aviranın performansını biliyordum ama ganede bir denemek istedim bu kadar millet kasper diye sayıklıyor vardır bi bildikleri dedim yokmuş bir bildikleri
İşkembeden atmıyoruz delillerle konuşuyoruz diğer antivirüsleri bilmem denemedim ama avira kasperden çok daha iyi
İşte hendek işte deve polemiğe gerek yok buyrun deneyin avira babamın oğlu değil daha iyi koruma sağlıyor kasperden üstelik parada istemiyor (free versiyonu için)
savasmeralBen Kaspersky ve Avirayı karşılaştırdım test ettim aynı sisteme ikisinide kurdum KİS 2009 ana antivirüs olarak kuruluydu avirayı ise çakışma olmaması için sadece tarama amaçlı olarak kurdum yani guard özellikleri kapalıydı bir ay boyunca denedim haftada bir kaspersky ile taradım ardından hemen avira ile sonuç kaspersky için tam bir hüsran hezimet içler acısı ve acıklı olduAynen katılıyorum.KİS 2009 kullanmama rağmen sistemi kasmaktan başka işe yaramadı diyebilirim.neredeyse 20 ye yakın virüsü bir ay bile sürmeyen deneme safhasında kaspersky farkedemedi avira yakaladı
Ben zaten avira kullanıyodum aviranın performansını biliyordum ama ganede bir denemek istedim bu kadar millet kasper diye sayıklıyor vardır bi bildikleri dedim yokmuş bir bildikleri
İşkembeden atmıyoruz delillerle konuşuyoruz diğer antivirüsleri bilmem denemedim ama avira kasperden çok daha iyi
İşte hendek işte deve polemiğe gerek yok buyrun deneyin avira babamın oğlu değil daha iyi koruma sağlıyor kasperden üstelik parada istemiyor (free versiyonu için)
- 1
- 2