Stefania Fernandez Yaş 18
2009 Kâinat güzeli
- 1
- 2
Ben burada bikinili fotoğrafları veremiyorum siz öyle makyaj felanla idare ediyorsunuz versem ağzınız açık kalır.Kız 18 yaşında dünya güzeli seçilmiş siz kulp takıyorsunuz googledan bakın bikinilide görün güzelliğini :D Artı, herhangi bir oynama yok resimlerde kızın kendi duru güzelliği gencecik yaş 18 dikkat edin.Diğer adaylarda 29 yaş bile vardı.Tavsiyeni dinleyip baktım güzeldi..:D
Ben de sevmedim bunu. Bizim serviste daha iyileri var. Çok mu sübyancılık yaptım şimdi...
Bu da 2008 güzeli https://www.chip.com.tr/forum/2008-kainat-guzeli_t99629.html :Bakıyorum da kainat güzelleri senden soruluyor forumdaHer şey bir yana, hemfikir olduğumuz bir konu var; Önce iç güzellik...
hiç güzel değil bizim evin önünden günde 10 tane geçiyor bundan en güzeli 3. olan.tam şey tipi var.. söylemiyim burda
Bu da 2008 güzeli https://www.chip.com.tr/forum/2008-kainat-guzeli_t99629.html :
konunun en altında zaten linki var...
benim kız arkadaşım makyajsızken bundan güzeldi ayrılmadan önce... hala güzel ama. ama işte.
2008 güzeli daha güzelmiş :D Bu kainat Güzeli olayı çok mantıksız ama. Dünya Güzeli'ysen Kainat güzelisindir zaten çünkü Kainatta senden güzeli. Çünkü Dünya'daki güzellerden başka güzel yok...
Ama şunuda göz ardı etmemek lazım örneğin Miss Turkey'e ve Kainat Güzelliği gibi yarışmalara ünlüler katılmıyor. Buda bizi Beyonce gibi güzellerden ediyo :D
bundan daha güzel kadınlar var :S:S
1.Bu kız/kadın bence o kadarda güzel değil.Ağıza bak kocaman.Ben bunla öpüşsem bu ben yer be.Tavuğa benziyo aynı :D
2.Bence böyle yarışmalar çok saçma 2009 kainat güzeliymiş.Sanki Dünya'daki bütün kadınları topladılar ve arasında bunu seçtiler. :( (pcword sana demiyorum oke yanlış anlama ;)
adamlar yarışmadaki en güzel kızı seçiyo yoksa dünya üzerinde yaşayan ve bu tür şeylerle ilgilenmeyen çok kız var
Ben güzele güzel demem
Güzel benim olmayınca
Muhannetin kahrın çekmem
Gel deyip de gelmeyinceGelirim amma döğerler
Bizi bu ilden kovarlar
Güzel olanı severler
Ben ölürüm görmeyinceVar ol yörü var ol yörü
Kara bağrın yere sürü
Döğün döğün ağla bari
Benim gönlüm olmayıncaSenin çağın geçer olur
Bu dünyalar kime kalır
Tomurcuk gül gazel olur
Vaktında derilmeyinceKarac'oğlan sözün haktır
Düşmanın dostundan çoktur
Bizim'çin aynlık yoktur
Ya sen ya ben ölmeyince
Güzellik kişiden kişiye göre değişir. Göreceli bir kavramdır. Diğer taraftan güzel ama acaba nasıl biri ?
- 1
- 2