Arkadaşlar ösym nin sitesinden 2 gündür klavuz indirilmiyor. Ben buldum paylaşmak istedim.şuan sadece 4 yıllıkları yüklüyorum . Talep dahilide diğer tabloları da yüklerim. Bol şans...
4 yıllık (tablo4) İndir
Arkadaşlar ösym nin sitesinden 2 gündür klavuz indirilmiyor. Ben buldum paylaşmak istedim.şuan sadece 4 yıllıkları yüklüyorum . Talep dahilide diğer tabloları da yüklerim. Bol şans...
4 yıllık (tablo4) İndir
güzel düşünce dün öğlen sonrası bende denedim ve denettim bir sürü arkadaşa sorunluydu ama bi ara boşluk bulup indirmiştim ve tercihlerimi hazırladım blie denebilir..
ya ben başarı sırasıyla tercih yapınca birsürü yer garanti geliyor ama puanla olunca 1 yer geliyor anlamadım gitti Allahın umuduna yazacaz gene
ya ben başarı sırasıyla tercih yapınca birsürü yer garanti geliyor ama puanla olunca 1 yer geliyor anlamadım gitti Allahın umuduna yazacazGaliba bu sene sınav zordu puanlar muhtemelen düşücek senin dediğine göre
Ayrıca puana neden bakıyoosun ilk önce Başarısı sırası önemli diğerleri fasa fiso boş verrrr...
Galiba bu sene sınav zordu puanlar muhtemelen düşücek senin dediğine göre<
Ayrıca puana neden bakıyoosun ilk önce Başarısı sırası önemli diğerleri fasa fiso boş verrrr...
başarı puanına bakarsak garanti üniversiteliyim hemde güzel bölümlere ama puan olursa kötü yerler olacak.ama inşallah düşer.kılavuzda acayip yeni bölümler açılmış vallahi 24 tercihe sığmazlar
yaa benımde puanıma hıkuk oluo ama basarı sırasına olmuo.sınıf ogretmenlıklerı oluo .bende sınıf ogretmenlıgıyle hacettepe kamu yonetımı arasında kaldım.