corpixx
Ayrıca Yaptıkları Araştırmaya Göre Eset ..
Şüpheli Dosyaları Hayır Diyerek Taramadan Geribildirim yapıyor.
Birkaç uyarı mesajları Aldıgı zaman güvenlik duvarı Saldırılara Karşı Yeterli Degil..
Öyle bir şey yok arkadaşım. Forumda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak diye bir video paylaşılmıştı. Senin durumun da buna örnek.
Eset taramadan sonra şüpheli olduğuna karar verdiği dosyaları senden izin alarak Eset'e gönderir ya da direk de gönderebilir yaptığın ayara göre değişir, ya da istemezsen göndertmezsin. Taramadan nasıl bir dosya hakkında fikir sahibi olabilir ki? Eset'i de kendin mi sandın yoksa?
Güvenlik duvarı yeterli korumayı da sağlar. Orada belirtilen sadece saldırıları karşıladığında yeterli sayıda uarı mesajı vermemesi. Yani Avira gibi ikide bir ötüp her şeyi insanın gözüne sokmaz Eset. Arka planda kullanıcıyı rahatsız etmeden çalışır, işini yapar. Tehditler hakkında bilgi sahibi olmak isteyenlerin hoşuna gitmeyen bu özellik benim için tercih edilebilir bir şey ve benim gibi bunu tercih eden çok kullanıcı olduğunu biliyorum.
Ayrıca kullandığın programı birinci gösteren testleri bulup milletin gözüne sokmanın da çok bir anlamı yok. Bugün birinci olan yarın sonuncu olur. Koruma programları kişisel tercihtir. Tıpkı internet tarayıcılarında olduğu gibi. Çünkü iyi olanın her zaman dezavantajları da olur. Önemli olan senin hangi dezavantajları göze alıp seçtiğin programı kullandığındır.
O madde madde saydığın özelliklerin hepsi ESS için de geçerli, ve daha başkaları da başka programlar için aynı şeyi düşünüyordur, emin ol.