2010 antivirüs test sonuçları

myxpowers02
27-04-2010, 13:30   |  #26  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
7 mesaj

Bit defender Kaspersky veya nortonu havada karada döver. Her yıl ilk antivirüsü bit defender çıkarır. Yılın ortasında bir sonraki yılın lansmanını yapar ve 1. sıraya gelir. Onda olan diğerlerinde olmayan özellikleri diğer avler kendilerine entegre eder ve yılın başında geçer. Ama yılın ortası gelince gene bit defender galip gelir. 

Bit defender G-data ile karşılaştırıldığında bilgisayarı daha az kasıyor. Kaspersky Türklerin çok sevdiği ve benim nefret ettiğim bir av yazılımı ancak web sitesi hacklenen bir av bilgisayarı nasıl koruyabilir bunu da düşünmek lazım...

Norton 2 dkda bir bilgisayarı tarıyor virüs var mı yok mu diye bit defender ise sadece açık dizini ve çalıştırmak istediğin programı tarıyor. Sen istemezsen arşivleri de taramıyor. Ortak ağ kullanıyorsan bit defender ağdaki diğer bilgisayarlar hakkında da bilgi veriyor.

Not: Crack yöntemi ile kullanılan av orjinal exe dosyası değildir. Bunu göz önünde bulundurun lütfen

MELENKOLİK
30-04-2010, 08:18   |  #27  
MELENKOLİK avatarı
Yıllanmış Üye
189 mesaj

bitdefender şaşırtı beni

mantar26
30-04-2010, 19:05   |  #28  
Taze Üye
2 mesaj

Arkadaşlar;
bende bitdefender 2010 av kullanıyorum 2 aydır,memnunum.
hepsıbuarada.com dan 1+1 (2) yıllık promosyonundan aldım.
ucuz,başarılı,kasmıyor,win7 le uyumlu,laptopda kullanıyorum süper...

Atilla Sarıtaş
01-05-2010, 15:15   |  #29  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Son 15 msj. bitdefendere göklere tepelere dağlara çıkartmış norton ve kaspersky varken :) hadi hayırlısı.

satcell
01-05-2010, 15:38   |  #30  
Taze Üye
4 mesaj

En Güvenli virüs programı herkes tarafından en çok kullanılmayan virüs programıdır

black_flood
02-05-2010, 09:21   |  #31  
black_flood avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 152
5,190 mesaj

dediğine katılıyorum öyle antivirüsler var ki  bu testlerdeki ilk 20 bir araya gelse ancak baş edebilir. heleki 2010 yılı tam bir fiyasko yılı hepsi fıssssss hiçbirisi walware konusunda kendisini geliştirmiyor ve çözüm üretmiyor artık pisliği çıktı işin.

7 yıldır kullandığım teknik desteğini verdiğim panda antivirüs bile diplerde sürünüyor artık walware oldumu konu nakavt bir halt yapamıyor. panda cloud versiyonu baya birşeyler yapmaya çalışıyor ama oda sonuçta beleş versiyon.

eğer 2011 yılında walware konusunda antivirüs üreticileri birşeyler yapmassa çok başımız ağrıyacak benim yada senin yazılımın ayrımı yapmaksızın. 2011 antivirüs konusunda en aceleci symantec davrandı ya hadi hayırlısı bakalım diğer firmalar suskun durumda halen.

nevrans
03-05-2010, 12:35   |  #32  
nevrans avatarı
Yıllanmış Üye
390 mesaj

bır kere bu sıteye hıc guvenmeyın en tarafsız dunyaca unlu AV testte guvenın hangı sıteye baksam sayfalarca bıtdefender metedılıyor 3 yıldır G-DATA ıle AVIRA bırıncı oluyorlar bıtdefender bırncılıgını hıc goremedık begenılmeyen nod 32 eset bıle kasperksy bıtdefender sollamıs halen bıtdefender denılıyor benım ıcın en ıyı yazılımlar g-data avıra norton mcafee

Son Düzenleme: nevrans ~ 03 Mayıs 2010 18:56
Atilla Sarıtaş
03-05-2010, 19:14   |  #33  
Yıllanmış Üye
5,871 mesaj
Alıntı: black_flood  
dediğine katılıyorum öyle antivirüsler var ki  bu testlerdeki ilk 20 bir araya gelse ancak baş edebilir. heleki 2010 yılı tam bir fiyasko yılı hepsi fıssssss hiçbirisi walware konusunda kendisini geliştirmiyor ve çözüm üretmiyor artık pisliği çıktı işin.

7 yıldır kullandığım teknik desteğini verdiğim panda antivirüs bile diplerde sürünüyor artık walware oldumu konu nakavt bir halt yapamıyor. panda cloud versiyonu baya birşeyler yapmaya çalışıyor ama oda sonuçta beleş versiyon.

eğer 2011 yılında walware konusunda antivirüs üreticileri birşeyler yapmassa çok başımız ağrıyacak benim yada senin yazılımın ayrımı yapmaksızın. 2011 antivirüs konusunda en aceleci symantec davrandı ya hadi hayırlısı bakalım diğer firmalar suskun durumda halen.
Walware nedir ? Malware değil miydi o ? :)

Son Düzenleme: Atilla Sarıtaş ~ 03 Mayıs 2010 19:15