2010 antivirüs test sonuçları
- 1
- 2
Hangi siteden alıntı yaptığınızıda bi zahmet yazınız.
ya arkadaşlar bu bitdefender bu kadar iyimi kaıs bile geçmiş
ya arkadaşlar bu bitdefender bu kadar iyimi kaıs bile geçmiş
Bence de... Bilen varsa söyleyebilir mi? Fiyatı da çok düşük çünkü...
http://www.tanbul.com/p/bitdefender-Antivirus-2010--61585.aspx
norton dördüncü ve kaspersky ikinci,bence yalan...
Bitdefender bu sitenin her testinde birinci geliyor. Saçma.
toptenreviews sitesine inanmayın ben kendimi bildim bileli o sitede bitdefender 1. ama neye göre 1. olduğu bile belli değil ortada ne bi test var ne bişey hatta doctus sitesinde toptenreviewsin geçmiş yıllardaki sıralaması vardı sitenin kuruluş tarihinden beri bitdefender 1.
Bitdefenderin arama motoru en iyilerindendir, kullandığım bir çok antivirüs ten daha performanslı bir yazılım. Özellikle 2010 versiyonları çok kaliteli.
Her türlü antivirüsü kullandım ama şu anda kullandığım Bitdefender 2010 kadar stabil çalışan olmadı. Her test değişik kriterlere göre yapılıyor. Ağustos 2009 da Avast ta birinci olmuştu o testlerde ama yanlış alarm konusunda avast'ın vukuatları biliniyor. O nedenle bu testler zaten oldum olası güvenmediğim testler. Şu an için Bitdefender IS2010 tercih ediyorum ve gerçekten koruması çok iyi.
AV-Test'in sitesinde okursanız Aralık 2009'da yapılan bir test var ve orada burada belirtilenden farklı bir durum ortaya çıkıyor. Orada yapılan testler daha sağlıklı. Ayrıca bilişim dergilerinin bazı firmalarla iyi ilişkiler içerisinde olduğu da belli. Kimisi bakıyorsun Bitdefender birincidir diyor, kimisi Symantec birincidir diyor. AV-Test de G-Data birinci diyor ama bakı testlere G-Data'nın Malware Detection olayı da bir rezalet.
Dikkat edersen o sadece Antivirüs programının fiyatı. Internet Security'lerle kıyaslama.
Bence de... Bilen varsa söyleyebilir mi? Fiyatı da çok düşük çünkü...
http://www.tanbul.com/p/bitdefender-Antivirus-2010--61585.aspx
Bir arkadaş da söylemiş, değişik sitelerdeki testlerde Microsoft Security Essentials çok iyi performanslar sergilemiş. Çok garibime gitti. Bedavaya indiriyorsun siteden. Gerçi yakında paralı yaparlar ama bildik baba programlardan sonra en iyisi olmuş gibi görünüyor. Hatta bazı testlerde geçiyor bile.
ya arkadaşlar bu bitdefender bu kadar iyimi kaıs bile geçmişbitli biti iyidir iyi olmaz olurmu sistemin ..... sını beller bırakır ondan sonrada ağzın açık baka kalırdın. kullananların içinde iyi diyenler asla çetin cevize denk gelmemişler bi gelsinler ellerindeki tim verileride kaybeder başka şeyleride o zaman anlarlar.
bitli biti iyidir iyi olmaz olurmu sistemin ..... sını beller bırakır ondan sonrada ağzın açık baka kalırdın. kullananların içinde iyi diyenler asla çetin cevize denk gelmemişler bi gelsinler ellerindeki tim verileride kaybeder başka şeyleride o zaman anlarlar.Uzun zamandır kullanıyorum Bitdefender i yakaldığı virüslerin sayısını hatırlamıyorum bile, asla da sistemime virüs bulaştırmadı. Birçok antivirüs ten çok daha başarılı virüs yakalama konusunda, özellikle internetten gelen tehditlere karşı başarılı bir koruması var. Ayrıca sistem kaynaklarını da çok verimli kullanıyor.
Bitdefender virüs yakalamada bir çok antivirüs ten daha başarılıdır. Sistemi kasmadan gerçek güvenlik sağlayabilen bir yazılımdır bitdefender, bugüne kadar denemediğim antivirüs ve internet security yazılımı kalmadı ( norton, panda, eset, avg, avira, kaspersky, f-secure, g-data, avast, bitdefender hatırlayabildiklerim ), hatta norton ve eseti çok uzun zaman kullandım, ama bilgisayarımdan çıkan trojanlar yüzünden antivirüslere şüphe ile bakıyordum noton ve eset yüzünden , virüs bulma konusunda kaspersky başarılı bulduğum yazılımlardandı fakat o da sistemi çok kasıyordu, güvenlik ve performansı bir arada bulabildiğim antivirüslerin başında gelir Bitdefender.
Bitdefender 2010 versiyonları ile başarılı yazılımlar üretiyor, en önemlisi ise sistemi kasmadan gerçek manada koruma sağlaması, 2009 versiyonunu almıştım ama ücretsiz olarak 2010 versiyonuna upgrade yaptım, bence şu anda mevcut antivirüslerin içinde en iyilerinden diyebilirim
ben bitdefender internet securtiy kullanıyorum ve gerçekten memnunum, daha önceden bir çok internet security ve antivirüs yazılımı denedim ama hiçbiri Bitdefender kadar kararlı çalışmadı, sistemi de kasmıyor ayrıca.
sürati ve sistemi kasmaması ile ön plana çıkıyor Bitdefender, bilgisayarıma girmeye çalışan bir çok trojan ve virüsü önleyip sildi, dosya şifreleme özelliği de çok iyi düşünülmüş. her güvenlik yazılımında olması gerekir diye düşünüyorum
- 1
- 2