2010 Ford Mustang
A a Babamın çalınan arabası
Vayy bee namıdiyar Amerikan kası:)
hmmm güzel görünüyor ama performansı nasıl acaba
Ben youtube'da izledim araba güzel gidiyor. Bu resımlerı ben geçen sene görmüştüm. İtalyan ünlü tasarımcının bırı yapmış bunu. Prototip bir araba ama koltukları bıle ceylan derısınden. Süper bir alet
Mustang derseniz benim gönlüm bunda..
GT500
Dj_Eğrihmmm güzel görünüyor ama performansı nasılAmerikan kası diyoruzya bunlların eski modellerinde 6 silindir motor vardı oda eski modellerinde bunlar gaza bastıkca deli gibi sescıkaran kendini cita gibi atmayaa hazırr arabalar tabi beniim bahsettim bunların eskileri yenilerini pek bilmiom:D
mustang'in her modelini severim. ama klasik olanlar bi başka yaw.. odamda da modifiyeli posteri mevcut offfffff off
çok hızlı bir arabadır üstüne tanımam 2006 modeli arkadsımda var süper ötesi bir araba :):)
bence yeni çıkan bu modeli hiç iyi olmamış o eski muscle car gitmiş yerine tuner car gelmiş bence eski model daha iyidi modeli bozmuşlar
boşverin bunların iyisi 78 model camaro ss :D
ön taraf güzel de arka tarafı bozmuşlar..
araba süper ama ben ona bi mustang olarak bakamıyorum malesef .... :(
iyice maseratti grand truosmoya benzetmişler cam tavan ve yukarı açılan kapılar amerikan rüyasına aykırı gövde daha kaslı daha cool bir tasarım olabilirdi italyan eli değdiği belli aski kasa çok daha iyiydi