arkadaşlar bende 6.1.7100.0 sürümlü windows 7 rc var bu yaz sonuna kadar ücretsiz kullanılabilenlerden mi?key anahtarını microsoft un sitesinden msn adresimi vererek almıştım
Son Düzenleme: O_uzHaN ~ 13 Ağustos 2009 19:51
Evet arkadaşım 2010 mart ayına kadar kullanabilirsin...
beyler bu 7100 ne zamana kadar kullnabilirim
Ben zorla birşey yapın demiyorum isteyen istediğini yapar ben sadece yardım etmek istedim legal illegal kullanıcıya kalmış ;)Tabiiki zorla bir şey yaptırmıyorsun ama öneri ve teşvik var suç olan bir fiilin övülmesi teşvik edilmeside suça zimnen katılım kabul edildiğinden suçtur ve bu forumda illegalitenin önerilmesi ve savunulmasıda forum kurallarını ihlaldir.Şöyle bir söz vardır "hırsıza yol göstermek" kimseye yol göstermeyelim. Recep, çok doğru tespitle orjinal almaya teşvik edin diyor; yoksa hiçbirimiz microsoft yazılımlarının kar ortağı değiliz;Gelin Türkiyenin en saygın, en ciddi forum platformu olarak crack, korsan kullanım ,serial deyimlerini öneri olarak değil sadece uyarı anlamında kullanalım.Bu arada microsoft türkiye ofisinin legal kullanım için windows 7 family pack Türkiye satış paketi için bu anlamda neler yapabileceğini hep birlikte beklemeye devam ediyoruz...Son Düzenleme: AkyüzCan ~ 14 Ağustos 2009 00:57
beyler bu 7100 ne zamana kadar
Eski başlat şimdiki windows logosunu tıkladığınızda;arama kutucuğuna winver yazıp enterlediğinizde işletim sisteminizle ilgili bilgileri son kullanım dahil göreceksiniz; 2009 ekimde satın alınabilirlik düzeyinde windows 7 sürümlerinde kullanma dileğiyle...
Tabiiki zorla bir şey yaptırmıyorsun ama öneri ve teşvik var suç olan bir fiilin övülmesi teşvik edilmeside suça zimnen katılım kabul edildiğinden suçtur ve bu forumda illegalitenin önerilmesi ve savunulmasıda forum kurallarını ihlaldir.Şöyle bir söz vardır "hırsıza yol göstermek" kimseye yol göstermeyelim. Recep, çok doğru tespitle orjinal almaya teşvik edin diyor; yoksa hiçbirimiz microsoft yazılımlarının kar ortağı değiliz;Gelin Türkiyenin en saygın, en ciddi forum platformu olarak crack, korsan kullanım ,serial deyimlerini öneri olarak değil sadece uyarı anlamında kullanalım.Bu arada microsoft türkiye ofisinin legal kullanım için windows 7 family pack Türkiye satış paketi için bu anlamda neler yapabileceğini hep birlikte beklemeye devam ediyoruz...
o yaza kadar dayanmaz kardeşim :D windows 7 rtm kur sınırsız ne güzel :D