Casper notebooklar şuan nasıl?
2011 Casper notebook ların durumu?
Kendileri kışın sizi ısıtma göreviyle mükelleftir.Yazın al beni yerden yere vur vur nidasında çalışır.Tuş takımı bir bakarsın elinde kalmış takmaya uğraşırsın takarsın ama bir bakarsın yine elinde kalmış sürekli böyle devam eder gider.En sonunda malum yerde, son görevini yaparsın.Huzura kavuşursun.
Bedava verseler almam diyim:)
Casper marka bilgisayarım var ve 2 yıldır çok şükür bir sorun yaşatmadı.Sadece söylediğiniz gibi ısınma sorunu var ve bu sebeple fan sesi çok çıkıyor.Bunun dışında bir sorunum yok.Kasası falan da sağlam.Tuşlarda da bir sorun yok.Duyduğuma göre en son çıkardıkları bilgisayarlarda ısınma sorunu da yokmuş.Ama ben yine de yeni bir casper almamayı düşünüyorum.Çünkü eğer ısınma sorununu halletmedilerse fan sesi yüzünden kafayi yiyebilirim.:)
ben dersem bütceniz baya ise git apple sony toshiba hp al bu dandık makınalarla durmayın kardesler
Son notebooklarında kendilerini düzeltmişler diye duydum ama yalan heralde :D
şu anki laptopum lenovo ancak değiştirirsem, tercihim lenovo veya asus olur. Sonuçta her ikisi de pc üreticisi farklı firmaya yaptırmıyolar (özellikle türk markaları gibi ortalıkta casper, beko exper fln markalar var tasarım aynı tasarım, hiç mi kendi markasını ön plana çıkaracak farklılaştıracak yenilkçi bir tasarım sunulmaz yahu ).
Bende Mart 2010 çıkımı bir casper netbook var minibook diye geçer kendisi.Pilinin 2 saat geçmeden bitmesi ve driver cdsinin içine kamera driverini atmalarını unutmaları dışında sorun yok neyse ki kamerayı windows tanıyor (: .Wlan adaptörünü çok güçlü koymuşlar dell laptopla eşit derecede çekiyor o derece (:
Bedava alıp kullanmaya kalkarsanız ürünün fiyatına eş değer çeşitli sorunlar ortaya çıkar ve yine para vermiş olursunuz:)))
Aman kardeşim Sakın Diyorum....Casper'den elinden Geldiği Kadar Uzak Dur...Çünkü Herşeyi Çin Malı...Eğer Çin Malı Telefon Kulanmışsan Casper Marka Olan Bütün Bilgisayarlarda Bunun Gibidir...İlk Aldğında Herşey Yolunda Sanırsın...Ama Aradan 2 gün geçmez Casperi Çöpe Atarsın...Birsürü Sorun Çıkar Özellikle Casper Kullananların En Çok Karşılaktıkları Sorunlar...
1:Casper İşlemci Ve Ram Çok iyi olabilir...Ama Ekran Kartları Genellikle En Çok Çinden Geliyor...
2:Anakartları çok Dandik Onlarda Galiba Çindendi Ama Tam Hatırlamıyorum....
3:Dizüstü Bilgisayarlarda Bataryası Hemen Isınıp Yanmaktadır..Sebebi Çin Malı Olduğu İçin...
4:Dizüstündeki Klavye Çok Dandik...Çocukların Eline Hiç Dayanmaz...Her 2 Günde 1 tuşu kaybolur..
5:ısınma sebeni Normalin Üstünde Yani Daha Ne Diyeyim...
Ne olursa olsun sana bedava bile verseler alma çünkü 2 gün sonra 'ben Caspere Alıştım Diye Gidip Tamir Edersin Veya Birsürü Masrafını Kasrşılarsın Hepsi Boş....Bedava Alıp Hediye Etsen Bile Alma...Senden Nefret Ederler Rezil Olursun...
Umarım Herşeyi Tam Açıklamışımdır...Öğrenmek İstediğin Birşey Olduğunda Mutlaka Söyle Ben Hep Buralardayım...
Son notebook dedikleriniz şöyle bi modelse;
8gb ram
ıntel core i5 işlemci
2gb gt540m
Arkadaşım yeni aldı. Feci ısınıyor. Fan sesinden konuşmamız duyulmuyor nerdeyse(burda abartma var tabi :D )
Hala aynı casper.