arkadaslar lisanslı antivirüs alacağım kasperssk fakat mağazalarda 2011 var ve 2012 gercekden arasında bayağı fark var.Acaba 2012 ne zaman mağazalara geliyor ? Yada ben şimdi 2011 alsam 1 yıllık lisansla o lisansı 2012 ye yükseltebilirmyim ?
2012 Ler Ne zaman mağazada olur?
şimdi ucuzken 2011 alın çünkü 2012 türkçe geldiğinde fayiş fiata satacaklardır.... bende 70 gün kadar önce kis 2011 aldım ve şimdi 2012 ingilizce kullanıyorum.. kis 2012 türkçe yayın tarihi 22 temmuz 2011 arkadaşlar... (eğer tarih erkene yada ileriye çekilmezse)
2011 lisansını 2012 dede kullanabilirsin. lisansın süresi bitmemişse 2013-2014 böyle gider... kis 2011 3 sene lisans var mı bunu bilmiyorum... ama kis 2010 kullanıpda 2012 ye yükselten arkadaşlar var.......
lisans süresi bitene kadar çıkan her türlü patch yükseltmeden bedava yararlanırsınız...
şimdi ucuzken 2011 alın çünkü 2012 türkçe geldiğinde fayiş fiata satacaklardır.... bende 70 gün kadar önce kis 2011 aldım ve şimdi 2012 ingilizce kullanıyorum.. kis 2012 türkçe yayın tarihi 22 temmuz 2011 arkadaşlar... (eğer tarih erkene yada ileriye çekilmezse)
2011 lisansını 2012 dede kullanabilirsin. lisansın süresi bitmemişse 2013-2014 böyle gider... kis 2011 3 sene lisans var mı bunu bilmiyorum... ama kis 2010 kullanıpda 2012 ye yükselten arkadaşlar var.......
lisans süresi bitene kadar çıkan her türlü patch yükseltmeden bedava yararlanırsınız...
Peki yükseltme zormu? Yani şimdi lisanslı ürün anti virüs ilk defa alıcamda bana anlatırmısın? aldık yükledik bi hesap mı olusturcam? Site ingilizcemi türkçemi? Yükseltme nasıl oluyor? anlatırmsın vaktin varsa...
arkadaşım şuanda panda antivirüs yazılımları kutu vs. fark etmez tüm ürünleri 2012 yükseltmesi ile aktif oluyor. kaspersky ile ilgili olarakta en iyi bilgiyi türkiye ofisinden yada sitesinden girip mail atarak alabilirsin.ç panda geçtiyse bu uygulamaya kaspersky hayli hayli geçmiştir çoktan resmi sürüm çıktıysa.
peki mesela 2011 aldım dielim 2012 indirdim 2011 deki lisansı nasıl de aktif edicem silince 2012 ye nasıl yüklicem? Hata vermezmi? Aynı windowsdaki gibi ama onu telefonla aktif edebilirsin fakat bunu? Format atınca lisansi kabul etmiyor ama arıyorum hallediyorum fakat kaspersky ne yapıcam?
sadece 2011 le gelen product noyu aktivasyon merkezine gönderdikten sonra size gelen aktivasyon şifresini hem 2011 de hem 2012 de kullanabilirsiniz... kaspersky internet securityde durum böyle...
ama kaspersky antivirüste aynı olaya izin var mı bunu forumdaki arkadaşlara sormak lazım ......
zaten etkinleştirme olayı çok basittir ; sadece register keyini programa giriyorsunuz ; bu kadar basit...
pcyi formatlasanız bile aynı lisansı aynı pcde devamlı kullanabilirsiniz ;
ama tek pcde kullanabiliyorsunuz....isterseniz win7 -vista -xp kurun farketmez.... (aynı pcde ürünü kullanmak şartı ile tabiki)
başka pcde kullanmak istiyorsanız ya 3 pc lisanslı ürün alacaksanız yada tek lisanslı ürünü pcnizden kaldırıp yeni pcye kurabiliyorsunuz... aynı anda tek lisanslı ürünü 2 pcde kullanamazsınız ; kullanırsanız lisans keyi kara listeye düşer ; ve bir daha aynı lisansı kullanamazsınız....
ve zaten lisans kara listesi bozuk uyarısı ile kara listeye düştüğünü size bildiriyor program....
başkasının lisansını kullanmak hakkında;
not; başkasının orjinal programının lisansını asla kullanmaya çalışmayınız ; %100 yakalanırsınız ve yakalanırsanız en az 8 sene hapis cezası alırsınız... (üretici firma tespit ediyor nerden ürünün etkinleştirildiğini ve ürünün etkinleştirildiği pcnin hardware bileşenlerinin id numaralarını ; sonra ürünü kaldırsa bile o vatandaş microsoft sayesinde o id numaraları tespit edilip sahtekar vatandaş enseleniyor..sonuçta korsanda orjnalde olsa herkes windows kullanıyor... ve microsoft herkesin donanım idsini databaseinde saklıyor...şikayet anında polis üretici firma dan id numaralarını alır ; microsofta haber verilir ; microsoft o id numaralarına sahip donanımın şu an nerden kullanıldığını tespit eder.. ve suçlu keklik gibi avlanır...)
sakın ola başkasının keyini kullanıpda bana bir şey olmaz demeyin ; ALLAH ın mucizesi eseri yakalanırsınız.....
bu yüzden orjinal ürün kullanınız ve başkasının kul hakkına göz koymayınız..göz koyan erkekler kadınlar pisliğin tekidir....ve tam bir şerefsizdir...onlar vatan hainidir.....ve o insanlar çıkar uğruna babasını bile satar, devletini bile satarlar..... ve namussuzdurlar..... elime düşecekki öyle bir kadın yada erkek burnuna gömsem bir tane... ama bu bile kanunen yasak..sadece kanunlara uygun burnunu okşardım öyle kişilerin... burun okşama yasaldır..
şaka bir yana öyle insanları hemen şikayet edin... polisin bilişim bölümüne şikayet ediniz... window kurulu bir pcmi aldınız ; baktınız program korsan uyarısı veriyor ; hemen polise ihbar ediniz..bir pcye orjinal program kurulu deyipde sahtesini kurmak sahtekarlığa girer....