2016 da Yeni Bir Oyun DRAGON PROPHET

eqebey
11-01-2016, 20:19   |  #1  
eqebey avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2016

Arkadaşlar 1 yıldır Kendime göre oynayabileceğim Bir Online oyun arıyordum ve ntroy firması DRAGONPROPHET diye biroyun getirdi

21 OCAK 2016 DA OYUN START VERİYOR.

kapalı betasında oynadım ve inanın harika bir oyun eminim 1 yıla kalmaz en çok oynanan oyun olacaktır Türkiyede.Çünkü knightonelinden sonra gördüğüm en iyi PVP bu oyunda.

450ye yakın Farklı ejderha var oyunda pet olarak geliştirebiliyorsunuz.PVP olsun Zindanlar olsun mükemmel
Bir Video Paylaşmak istiyorum Denemenizi Tavsiye Ediyorum.

Oyunda Başlıyacak arkadaşlar Nickim DrJIVAGO mesaj atabilirler oyun içerisinde.

https://www.youtube.com/watch?v=m0r-Mi9ypvs

Son Düzenleme: eqebey ~ 11 Ocak 2016 20:21 Neden:
Dalyan Apart
11-01-2016, 20:38   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2016

yazık böyle kaliteli bir sitede dolandırıcların reklamını yapıyorsunuz. para filanmı veriyorlar reklam yapmanız için ? daha açılalı 2 ay olmadan tüm oyuncuların emeğini ve parasını hiçe  sayıp oyunu sıfırlamadımı bunlar ? 


kesinlikle bulaşmayın arkadaşlar bu oyuna 1 günde bütün emeklerinizi hiçe sayıp oyunu kapatırlar kalırsınız ortada..

Tomas
11-01-2016, 23:21   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2016

Madem oyuna yeni oyuncular katılsın diye reklam yapıyorsun oyunu tanıtırken daha dürüst davranmalısın. Yeni oyuncuların bilmesi amacıyla olan biteni anlatmak isterim.

Öncelikle oyun 21 Ocak 2016 da start vermiyor. Oyun zaten start verdi, kapalı beta açık beta tam sürüm süreçlerini geçti ve 2 ay içerisinde tamamen yönetimin hatalarından dolayı oyuncu kaybetti.

Oyunda büyük ölçüde fps problemi var ve kapalı betadan beri gelişen süreçte hala bir çözüm bulunabilmiş değil. Bu durum başlı başına pek çok oyuncuyu oyundan soğutmaya yetti. Bir de üzerine yönetimin elmas fiyatlarındaki ve oyun içi elmas kullanımındaki dengesiz değişiklikleri (1 elmas olan oyun içi eylemler dirilme, stat aktarma ve silme vb birden %600lere varacak kadar zamnlandı) pek çok oyuncuyu isyan noktasına getirdi. Oyuncu kaybettiren başka pek çok yönetim hatası da vardı. Bunun üzerine geçtiğimiz günlerde oyunun sıfırlanması kararı alındı ve büyük ihtimalle 22 Ocak tarihinde sıfırlanmış olarak tekrar açılacak. 

Oyun her ne kadar güzel ve eğlenceli olsa da yönetimin şu andan sonraki tutumu gidişatı belirler. Bekleyip göreceğiz.

Onureis
25-09-2016, 00:22   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2016

elmas iadesi yapıldı sıfırlandıktan sonra ve sıfırlanma sebebi de çoğu kişinin haksız yerden bir şeyler elde etmiş oldukları ve bu kişi sayısı aza alınacak sayıda değildi bunu çok sonra fark etti bu firma. Ve şu an hiç sıfırlanma olmadı. Herkesin çekip gitmesinin sebebi fps falan filan değil ben oynuyorum oyunu. bir kaç değişiklik yapıyorsun oyunda ve fps düzeliyor forumunda anlatıyor her şeyi.  euya gidenler oldu ama orada herkes başını alıp gitmiş şu an hiç bir türlü onları yakalama gibi bir şansları yok kimsenin. Trde şu an baya iyi sadece firma şu an kötü bir aşamadan geçiyor. küçülme yaşadı. Ve bunun asıl sebebi insanlar eskisi gibi haksız yoldan bir şey elde edemediklerini fark ettiler. Ve bunu yapamayınca gittiler. Gidince de oyncu sayısı azaldı firma zora girdi kaos online'ı bu yolda feda ettiler. Kaos online artık ntroyun değil. Hiç öyle firmanın suçu filanda değil. He bunların cezasını herkes mi çekti oyunun %70-80i bunu yapınca buda herkesi etkiledi.

Son Düzenleme: Onureis ~ 25 Eylül 2016 00:24