Evet Arkadaşlar 2+1 Alacağım Apartmandayım Duvarlar Kağıt Gibi Bu Yüzden 5+1 Önermesseniz Sevinirim :D
Mümkünse Önerilerinizi Yorumlarınızla Birlik Yazarsanız Çok Sevineceğim... Teşekkürler
2+1 Alacağım Fiyat Sınırı Yok Önerilerinizi Bklyrm
http://www.hepsiburada.com/produ ... 6&productid=bd49654
tavsiye ederim bende creativenin başka bir modelini kullanıyorum 3 senedir ve gerçekten çok çok iyi..
Teşekkür Ederim Güzelmiş Buda...
Öncelikle ALTEC LANSING düşün.. Çünkü ses kalitesi daha yüksek düzeyde..
Zaten önceki arkadaşın önerdiğinden 2 katından daha fazla fiyatı varsa 1 sebebi var demektir.. Hiçbir şey bilmeyen bile bu şekilde mantık kurabilir.. Madem fiyat sınırı da yok, olmuşken en kalitelisi olsun..
önerdiğin altec lansing arkadasın sınır yok demesine rağmen alamayacağı bir ürün diye düşünüyorum.5+1 önermeyin apartman duvarları kaat gibi demesine de bakarsak bu ürün ona çok lüks. 5+1 den farkı yok hatta çoğu 5+1 sistemden daha yüksek sesi var.arkadas alırım sorun değil derse alttaki ürünleri öneririm.Fiyatına göre sıralıyorum sana uygun olanı sec.
Teşekkür Ederim Arkadaşlar Hepsi Birbirinden Güzel yaa :D
creative al ses mükemmel tavsiye ederim
DallasPageEvet Arkadaşlar 2+1 Alacağım Apartmandayım Duvarlar Kağıt Gibi Bu Yüzden 5+1 Önermesseniz Sevinirim :Dnasıl yani sınır yok 223 ytl de var 2+1 45 ytlyede var eğer oyun film için en iyisi 5+1
Mümkünse Önerilerinizi Yorumlarınızla Birlik Yazarsanız Çok Sevineceğim... Teşekkürler