Öğrenmek İstediğim Göz Sağlığı Açısından 23'' Monitörü Nasıl Değerlendirirsiniz?
23'' Monitör Masaüstü PC İçin Çok Mu Büyük?
Arkadaşlar lütfen artık ''bilgisayar göz sağlığını bozar'' gibi klişelere inanmayın.Yeni çağın teknolojisi ile artık bu dedikodu bitti.Artık monitörlerde led kullanılıyor.Ve buda göz sağlığını bozan herhangi bir zararlı ışın yaymıyor.Ve ayrıca monitör büyüklüğü ne kadar yüksekse oyunlar ve görselliğe dayalı uygulamalar gibi şeylerden o kadar zevk alırsın.O yüzden ne kadar büyük olursa olsun yinede monitörler gözüne hiç bir zarar vermez.Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin;)
Arkadaşlar lütfen artık ''bilgisayar göz sağlığını bozar'' gibi klişelere inanmayın.Yeni çağın teknolojisi ile artık bu dedikodu bitti.Artık monitörlerde led kullanılıyor.Ve buda göz sağlığını bozan herhangi bir zararlı ışın yaymıyor.Ve ayrıca monitör büyüklüğü ne kadar yüksekse oyunlar ve görselliğe dayalı uygulamalar gibi şeylerden o kadar zevk alırsın.O yüzden ne kadar büyük olursa olsun yinede monitörler gözüne hiç bir zarar vermez.Gönül rahatlığıyla kullanabilirsin;)
güney'e katılıyorum ne kadar büyük olursa yaptığın işlemden o kadar çok zevk alırsın.. Bence o büyüklükte monitör alabiliyorsan kaçırma ..
güney62 doğru söylüyor. o zaman çok ders çalışmak da bozuyor... öğrenciyken okulda öğretmen, evde anne baba, dışarda akraba, eş dost herkes hep ders çalışmamızı söylerdi ve halen öğrencilere söylenir. ben üniversiteye başladığımda gözlük kullanmıyordum ama bitirdikten sonra 2.5 dereceye yakın gözlük kullanıyorum. şimdi göz sağlığıma zarar verecek diye üniversite okumasa mıydım...
arkadaşım ben 19 inch monitör kullanıyodum sattım 23 inch monitör aldım yaptığım şeylerden daha cok zevk almaya başladım görsellik herşey olarak tavsiye ederim almanı cok güzel oyun oynanıyo benim monitör samsung 2333 t full hd cok güzel renk kontrast hayran bırakıcı bi görünümü var
göz sağlını bozarmı bozmazmı bilmem ama herşey daha zevkli hale ama bunun doğrultusunda en az orta üst seviye ekran kartalarına ihtiyacınız olur yada canavar dediğimiz grafik kartlarına çözünürlük ne kadar yüksek olursa bir o kadarda grafik kartının güçlü olması gerekli.
Uzun süre ekrana bakıyorsanız arada bir gözünüzü dinlendirmeniz tavsiye edilir. Bunun dışında olabildiğince ekran ışığınızı kısın monitörünüzün. Sürekli full ekran ışığında kullanıyorsanız birkaç gün yarı veya daha az ışıkta kullanın, farkı anlayacaksınız.
dostum bence monitör alınacaksa 23 inch alınmalıdr oyun icin ideal olan ise ben sistemimle oyunları 1920 x 1080 cözünürlükte high ayarlarda rahatca oynuyorum q8300 + 3 gb ram + 1gb zotac gts 250 cok rahayt yetiyor oyunlara ama senin prolindeki sistemin eğer gercek sisteminse o sistemle hic bi şansın yok bi zevk alamzsın oyunlardan kesinlikle
23 inç monitör sana oyunları içindeymişsin gibi bir his verir ben denedim muhteşem bişi gerçekten alabiliosan al yane çok keyifli oluyor;)