arkadaşlar bu foruma yeni üye oldum yeni bir laptop almak istiyorum ama uzun süredir bilgisayar piyasasını takip edemiyorum yaklaşık 2600-2700 ytl limitle bir laptop almak istiyorm ancak çok iyi bir kullanıcı olmadığım için ekstra masraf çıkartmayacak ve uğraştırmayacak bir makina almak istiyorum. oyun performansı oldukça önemli ve birçok işte kullanıcam acer-hp-toshiba arasında düşünüyorum ama hertürlü öneriye açığım şimdiden teşekkürler
2600ytl ye kadar laptop önerileri
eğer oyun performansı istiyorsan ekran kartı düzgün olanlara bak ama laptopta oyunun tadı çıkmaz...! oyun istemiyorum dersen sony derim.
biraz inceleme yaptım ve acer 5920g bana bayaa uygun geldi ama acer hakkında pek bi bilgim yok marka ve model nasıl sizce??
link verirsen iyi olurdu... Bu arada Monster fikrine sonuna kadar katılıyorum.En performaslı cıhazlar monsterdir...
acer uzun zamandr piyasada olan bir marka ama elektronik işi birazda şans işi gibi geliyor bana...bu sene bilg müh. mezun olan 2 arkım acer kullanıcısı biri aşırı derecede memnunken diğeri ortalama bir laptop olduğu görüşünde (aynı modeli kullanıyorlar bu arada ) sabahlara kadar rome total war kapışmaları yapıolar :) aradığın laptop olabilir bence..fiyat açısından da uygun..bende arıorm tam emn olamıorm o yüzden ama monster a da bi bak derim..
farkettiysen senden 5 dkka sora bende bi topic açtım :)
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=29756 buda acer 5920g nin linki
Ben her ıkınıze de monster'i tavsıye etmekte ısrar edıyorum.Kendım kullandım ve cok memnun kaldım cıhazdan. Arkadaşımdan 1 hafta boyunca ödunc ıstedıgımde kullandım açmadıgı program yoktu..
Aynen Monster'dan şaşılmaamsı gerekir bence de. chip dergisini okuyorsanız son sayfalarında monster reklamlarını göreceksiniz. oradan da ürün bilgilerine ulaşabilirsiniz. Monster piyasadaki en saygın parça üreticilerinin donanımlarını birleştirerek çok kaliteli makineler üretiyor.
acer güzelmiş kesinlikle öneriyorum,,,,...!!!
arkadaşlar iki dizüstü pc arasında kaldım yardım ederseniz minnetar kalırım.
1-) http://www.ereyon.com.tr/store/P ... px?productId=198177 bu pcde kafammı karıştıran casper olması.
2-)) bu pce ise işlemci ve ekran kartı daha düşük ama asus un iyi bir marka olduğunu duydum
yardım larınızı beklyorum arkadaşlar.sizinde 1500 ile 2000 arasında önereceğiniz pc olursa iyi olur.