Merhaba arkadaşlar 2700 ytl'ye kadar oyun oynamak,film izlemek,interntte gezinmek için laptop almak istiyorum sizlerin önerisi nedir?
Oyun benim için çok önemli çok oyun oynarım ekran kartının iyi olması lazım bu yüzden..
Tabii bunun yanında kasa kalitesi,oyun performansı,ses kalitesi,işlemci performansı,grafikleri vb. gibi özellikler çok önemli benim için
yalnız bütçem bu kadar birde sizden bir ricam var toshiba,acer,monster,dell,msı gibi markalar önermezseniz çok memnun olurum şimdiden hepinize teşekkür ediyorum saygılar sevgiler..
not(oyunlar:san andreas,carbon,gta4,u.cover,18 wheels long haul,drıver,nba 09,08,05 vb.) =) teşekkürler
2700 ytl kadar oyun ve performans laptop öneriniz?
oyun için alacaksan monster al süper bi laptop
http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1271.0014
Özellkleri çok iyi...
aslanemre58http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.001.1271.0014Kardeş sen bi dahisin bende bu modelin as02tr modelini almayı planlıyordum çünkü ben yaklaşık 3ay sonra falan alıcam için as03tr'nin kampanyası biter bende as02tr alırım diyordum ama babam kıyak geçip paramın üzerine biraz daha eklerse 03 alırım tabiki niye olmasın
Özellkleri çok iyi...
ama onun 03'ün işlemci t,02 ise p sence hangisi bunlardan p daha performans az enerji harcıyormuş t hakkında ise birşey bilmiyorum bunun hakkında birşeyler biliyormusun@k4y4 kardeşim ilk yazıda yazmamışım acer,dell,msı,monster gibi markalar düşünmüyorum daha çok samsung,lenovo,asus,hp tercihleri yaparsanız sevinirm..teşekkürler her ikinize yakşamlar..
T9xxx serisi performans içindir.T9400 P8600'dan daha fazla enerji harcar ama daha çok performanslıdır.
aslanemre58T9xxx serisi performans içindir.T9400 P8600'dan daha fazla enerji harcar ama daha çok performanslıdır.Hocam teşekkür ediyorum sağolasınTabii bunun yanında başka fikirleri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim..
orhan6894Hocam teşekkür ediyorum sağolasınCasper'ın yeni kasalı, 4 çekirdek işlemcili modeline hayran kaldım. Ekran kartı dehşet!Tabii bunun yanında başka fikirleri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim..
http://www.casperspot.com/asp/sh ... oduct=CPQ-Q900-4M35
Ama kardeş markası hem casper hem fiyatı biraz tuzlu ama makine gerçekten çok güzel 1gb ddr3 ekran kartı falan hakkıını vermek lazım makinanın
aslanemre58'in önerdiği makinede ram ve ekran kartı ddr3 bu seçim ilerisi için daha yatkın olur öyle değilmi?
Yani ilerki zamanlarda ddr2 devri bitip ddr3 çıktığında tekrar değiştirmek için sorun yaşamayız değil mi?
Birde ddr3'de daha performanslı mı olur yoksa ddr2 ile aynı performansı alırmıyım?
Hadi ama arkadaşlar konu çok sönük kalıyor yardımlarınızı bekliyorum
Acaba en iyisi hangisidir neyi alabilirim diye soruyorsan cevap burda bu fiyata bu makina mükemmel dehşet süper
eğer bunu kaçırırsan pişman olursun
Intel® Core™ 2 Quad İşlemci Q9000
İşlemci hızı 2.00 GHz, 6MB L2 cache, 1066 MHz FSB ile benzersiz bir hız ve performans sunuyor.
1GB DDR3 256 bit NVIDIA Geforce 9800GS Ekran Kartı ile gelen üstün grafik performansı sayesinde; Casper Nirvana ile HD kalitesinde videolar oynatabilir, çok güç ve performans gerektiren Direct X 10 destekli oyunları rahatlıkla oynayabilirsiniz.
4 GB 1066 Mhz DDR3 Bellek dizüstü bilgisayardaki kullanımınıza daha geniş banttan data aktarımı ve akıcı bir performans sunuyor.
500 GB Sata Harddisk ile depolama performansını en üst seviyeye taşıyor. Casper Nirvana, HDMI girişi ile FULL HD görüntü keyfini LCD ve Plazma TV ‘lere taşıyor. Casper Nirvana’da bulunan E SATA özelliği, uyumlu harici disklerin bilgisayarda sabit disk hızıyla çalışmasını sağlıyor.
İşlemci : Intel Centrino 2 İşlemci Teknolojisi, Intel Core 2 Quad İşlemci Q9000, İşlemci Hızı 2.00 GHz, 6 MB L2 Cache, 1066 MHz FSB
İşletim Sistemi : Orijinal Microsoft Windows Vista Home Premium
Bellek (Ram) : 4 GB DDR3 1066 MHz FSB
Harddisk : 500 GB SATA 7200 RPM
Ekran Kartı : 1 GB DDR3 256 bit nVIDIA Geforce 9800GS
Ekran : 15.4" WXGA+ 1440x900 TFT Parlak Renkli
Ana Kart : Intel PM45 Chipset
Optik Sürücü : DVD±RW DUAL
Bluetooth : Bluetooth V2.1
Kablosuz Ağ : Intel Pro-Wireless 5100 Kablosuz Ağ Bağlantısı
Card Reader : 7 in 1 Card Reader
Ethernet : 10/100/1000MB Base-TX Ethernet LAN
Fax Modem : 56K / FAX modem
Ses : High definition audio, mikrofon
USB Port : 4 x USB 2.0 port
IE1394 Port : 1 x IE1394 Port
Diğer : 1 x eSATA, 1 x HDMI, 1 x DVI, PCI-e Mini Card
Batarya : Li-ON smart battery 8 Hücreli 4400 mAh
Kamera : 2.0 MP Web Camera
her yönüyle süper bu fiyata başkası yok
casper in vista puanı kaç acaba :))
Bu özelliklere bakarsak 5,5'in altında olmaz heralde ben 3dmark puanını merak ediyorum ama marka casper o yüzden teredütle bakıyorum alete...
Hadi arkadaşlar kimse yazmıyor ama.. =)
Arkadaşım özellikle dikkatimi çekti TOSHİBA VE DELL istemiyorsun.Halbuki onlar iyi markalardır.Ben senin talebine göre bir araştırma yaptım.Bu dizüstülerde her oyunu oynarsın(CRYSİS'İ bile.Ama tabi bu oyunu en iyi grafik ayarlarında oynamayı düşünme orta ayarda kasmadan oynarsın).Dediğim gibi Crysis gibi uç oyunlar haricinde diğer oyunlarda en iyi grafik ayarlarıyla oynarsın...TAVSİYELER:
1-HP Pavilion DV5 DV5-1040ET - FM532EA
2-HP Pavilion DV5 DV5-1160ET - FW689EA (NOT: 1. ve 2. dizüstü arasında 300 $ fark var o da blu-ray diye bir dvd gibi çevre birimi okuma için geliştirilmiş bir sürücü yüzünden.Sadece o.Ama şu anda pek yaygın değil.dvd den daha iyi ama bence gerek yok.)
3-ASUS M51SN
tabi örnekleri çoğaltabiliriz...Çünkü çok çeşit var...Şu siteye bir bak::
mayelArkadaşım özellikle dikkatimi çekti TOSHİBA VE DELL istemiyorsun.Halbuki onlar iyi markalardır.Ben senin talebine göre bir araştırma yaptım.Bu dizüstülerde her oyunu oynarsın(CRYSİS'İ bile.Ama tabi bu oyunu en iyi grafik ayarlarında oynamayı düşünme orta ayarda kasmadan oynarsın).Dediğim gibi Crysis gibi uç oyunlar haricinde diğer oyunlarda en iyi grafik ayarlarıyla oynarsın...TAVSİYELER:Hocam ben gta4 dışında ağır oyunlar oynamam daha çok san andreas,nba 09-08-05,carbon,undercover,euro truck simulator vb. oyunlar oynuyorum..
1-HP Pavilion DV5 DV5-1040ET - FM532EA2-HP Pavilion DV5 DV5-1160ET - FW689EA (NOT: 1. ve 2. dizüstü arasında 300 $ fark var o da blu-ray diye bir dvd gibi çevre birimi okuma için geliştirilmiş bir sürücü yüzünden.Sadece o.Ama şu anda pek yaygın değil.dvd den daha iyi ama bence gerek yok.)
3-ASUS M51SN
tabi örnekleri çoğaltabiliriz...Çünkü çok çeşit var...Şu siteye bir bak::
Toshıba modelleri hakkında hiçbir fikrim yok
dell zaten hiç düşünmedim o yüzden sizden öneri istiyorum benimde aklımda olan samsung r560-as02tr almayı düşünüyordum ekran kartı ve ram ddr3 9600m gt ekran kartı var
Ayrıca 9500m gs asus alacağıma lenovo y530-498 modelini alırdım hem lenovo hem daha fazla özellik var 9500m gs ekran kartı var ama samsung'ta fiyat uygun 9600m gt ekran kartı ve ddr3 aklımı çeldi...
site olarak istersen ( [url]http://www.[spam].com.tr/-Qosmio-TOSHIBA-DUNYASI[/url],1525,1532.html )
Adı:Toshiba Qosmio
[url=http://www.[spam].com.tr/qosmio-x505-q885-toshiba-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,19407.html][/url]
İŞLEMCİ
İşlemci
Intel Core i7-720QM 1.60 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.8 GHz.) 6 MB Cache Bellek İşlemci RAM
RAM
8 GB DDR3 1066MHz (MAX 8GB) Ram SABIT DISK
HDD
1 TB (500+500)GB 5400 Rpm HDD İŞLETİM SİSTEMİ
İşletim Sistemi
Microsoft Windows® 7 Home Premium İng-Tr (64 Bit) OPTİK SÜRÜCÜ
Optik Sürücü DVD-RW Double Layer & Blu-ray Disc Read&Write SES ÇIKIŞI
Ses Çıkışı
Built in Karman/Kardon stereo speakers PİL
Batarya Lithium-ion Batarya Ömrü 3 saat kamera
Entegre Kamera Var Image Sensor (Mega Pixels) * Motion Picture Function * Motion Pictures max. Resolution (pixels) * MODEm
Modem
Var
ANAKART
Chipset
Intel PM55 Express Chipset
EKRAN KARTI
Ekran Kartı
NVIDIA GeForce GTS 360M with 1GB GDDR5 Ekran kartı EKRAN
Ekran @font-face { font-family: "Tahoma";}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }Toshiba TruBrite® WUXGA TFT High Brightness display Ekran Boyutu 18.4” Ekran Çözünürlüğü 1920 X 1080 Çözünürlük Tipi @font-face { font-family: "Tahoma";}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }WUXGA GENEL
Model
X500-11G NETWORK
Built-in Modem Integrated Wireless LAN Var Wireless LAN Max. Date Rate (Mbps) 54 Wireless LAN Range (m) max. 100 Wireless LAN Type 802.11a/b/g/ Ethernet network 10BASE-T/100BASE-TX/1000BASE-T Integrated Bluetooth(Version) Bluetooth® V2.0 Bluetooth Range(m) EDR ÖLÇÜLER VE AGIRLIK
Derinlik 270.90 mm Yükseklik 520mm Ağırlık 4.5 kg Genişlik 44.1 mm GÜÇ KAYNAGI
Voltaj AC 100-240V Güç Kaynağı Harici Frekans 50-60 hz arayüzler
4 Pin i.LINK™ (IEEE1394), 400 Mbps 1 DC in 1 Memory Stick™ Slot 1 Memory Stick Slot Type 1 SD Card Slot 1 Microphone Jack 1 RJ-11 Direct Port (Modem) * RJ-45 Direct Port (Network) 1 USB Speed High speed USB Port (quantity) 3 USB Version 2.0 USB Connector Type A VGA Connector for Monitor 1 HDMI 1 x HDMI-out (supporting 1080p/1080i signal format) TV out type - Audio out Type(s) Stereo Headphones/Speakers Jack Express Card Slot 1 TEKNİK DESTEK VE SERVİSIL
Teknik Destek & Servis
2 YIL
site olarak istersen ( [url]http://www.[spam].com.tr/-Qosmio-TOSHIBA-DUNYASI[/url],1525,1532.html )
Adı:Toshiba Qosmio
[url=http://www.[spam].com.tr/qosmio-x505-q885-toshiba-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,19407.html][/url]
İŞLEMCİ
İşlemci
Intel Core i7-720QM 1.60 GHz. (Turbo Boost Teknoloji 2.8 GHz.) 6 MB Cache Bellek İşlemci RAM
RAM
8 GB DDR3 1066MHz (MAX 8GB) Ram SABIT DISK
HDD
1 TB (500+500)GB 5400 Rpm HDD İŞLETİM SİSTEMİ
İşletim Sistemi
Microsoft Windows® 7 Home Premium İng-Tr (64 Bit) OPTİK SÜRÜCÜ
Optik Sürücü DVD-RW Double Layer & Blu-ray Disc Read&Write SES ÇIKIŞI
Ses Çıkışı
Built in Karman/Kardon stereo speakers PİL
Batarya Lithium-ion Batarya Ömrü 3 saat kamera
Entegre Kamera Var Image Sensor (Mega Pixels) * Motion Picture Function * Motion Pictures max. Resolution (pixels) * MODEm
Modem
Var
ANAKART
Chipset
Intel PM55 Express Chipset
EKRAN KARTI
Ekran Kartı
NVIDIA GeForce GTS 360M with 1GB GDDR5 Ekran kartı EKRAN
Ekran @font-face { font-family: "Tahoma";}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }Toshiba TruBrite® WUXGA TFT High Brightness display Ekran Boyutu 18.4” Ekran Çözünürlüğü 1920 X 1080 Çözünürlük Tipi @font-face { font-family: "Tahoma";}p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 0.0001pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }WUXGA GENEL
Model
X500-11G NETWORK
Built-in Modem Integrated Wireless LAN Var Wireless LAN Max. Date Rate (Mbps) 54 Wireless LAN Range (m) max. 100 Wireless LAN Type 802.11a/b/g/ Ethernet network 10BASE-T/100BASE-TX/1000BASE-T Integrated Bluetooth(Version) Bluetooth® V2.0 Bluetooth Range(m) EDR ÖLÇÜLER VE AGIRLIK
Derinlik 270.90 mm Yükseklik 520mm Ağırlık 4.5 kg Genişlik 44.1 mm GÜÇ KAYNAGI
Voltaj AC 100-240V Güç Kaynağı Harici Frekans 50-60 hz arayüzler
4 Pin i.LINK™ (IEEE1394), 400 Mbps 1 DC in 1 Memory Stick™ Slot 1 Memory Stick Slot Type 1 SD Card Slot 1 Microphone Jack 1 RJ-11 Direct Port (Modem) * RJ-45 Direct Port (Network) 1 USB Speed High speed USB Port (quantity) 3 USB Version 2.0 USB Connector Type A VGA Connector for Monitor 1 HDMI 1 x HDMI-out (supporting 1080p/1080i signal format) TV out type - Audio out Type(s) Stereo Headphones/Speakers Jack Express Card Slot 1 TEKNİK DESTEK VE SERVİSIL
Teknik Destek & Servis
2 YIL
eğerki pc yerinden oynamıcak ise.masaüstü alın.laptoplar bi yerden sonra ısınır.2700 e de deli bir sistem toplayabilirsin.
casper dan ise uzak durmanı öneririm...alacak isen
kalite:toshiba ama fiyatlarıda uçuk.
f/p olarak lenovo öneririm.