Kim Alır?
28.03.2010 Galatasaray - Fenerbahçe Derbisi
2 kişi oylamış.Birisi ben ve sonuç yüzde yüz.Selçuk abi fenerlisin heralde ;)
Fener için çok zor maç.Bu bir gerçek.Emre de oynamayacak sanırım.İyice sıkıntı.Galatasarayın hücümu çok güçlü gerçekten ama defansta zaafları var.Gerçi bu dünya derbisi.Taktik, strateji, hesap kitapın işe yaradığı söylenemez.Sıkı Fenerli olarak, umarım kazanırız diyorum.Ayrıca evsahibi taraftara da çok iş düşüyor.Su şişeleri, çakmaklar havada uçuşmaz umarım.
Galatasaray'ı ilk yarı hiç beğenmedim.Fener defansif oynuyor.
İlk yarı çok durgun, pozisyonsuz ve zevksizdi.
İnşallah 2. yarı oyun açılır, goller gelir.
Maç bu saatten sonra en fazla 2-1 olur.
Ama skor tahminim 1-0 GB kazanır.
NOT: Bu arada ilk yarı 0-0 bitti.
Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!
İşte bu!!!
Şampiyonluk yolunda büyük bir engeli aştık ve büyük bir adım attık.Şu Eskişehir biraz daha dayanabilseydi süper olacaktı ama olsun...
2 kişi oylamış.Birisi ben ve sonuç yüzde yüz.Selçuk abi fenerlisin heralde ;)
Fener için çok zor maç.Bu bir gerçek.Emre de oynamayacak sanırım.İyice sıkıntı.Galatasarayın hücümu çok güçlü gerçekten ama defansta zaafları var.Gerçi bu dünya derbisi.Taktik, strateji, hesap kitapın işe yaradığı söylenemez.Sıkı Fenerli olarak, umarım kazanırız diyorum.Ayrıca evsahibi taraftara da çok iş düşüyor.Su şişeleri, çakmaklar havada uçuşmaz umarım.
Fenerbahçe - Galatasaray maçları genel performansa önceki maçlara felan bakmaz :) Hani her zaman, her yerde derler ya, işte öyle bir şey