Beyler 2 tane 8600 GT alıp SLI yapmak mı daha iyi yoksa bi tane 8800 GTS almak mı?
2*8600 GT mi 8800 GTS mi?
tabiki bitane 88gts daha iyi. sli tamamen 2kat performans anlamına gelmes, anakartın yapısını ve sistemin ozelliklerine gore degisir, en iyi sli performansı nforce chipsetli nvidia anakartlarda oluo. ama yinede 8800gts almak daha akıllıca olur.
nvidiayı bilmem de r600de crossfireda sürücü yetersizliğinden daha kötü verim alınıyordu.nvidia için aynı şey geçerli olabilir.paran boşa gider.biraz daha beklemen lazım böyle bir şey yapacaksan ama kesin bir bilgim yok.belki tam tersi de olabilir.
bende ati kısmını bilmem:) ama nvidia sli testlerinde gormustum ekran kartı ve anakartlara baglı olarak sonuclar cok degisiodu, soyleki bazı kartların sli'nda %20/30 artıs oluodu en fazla, bazılarndada %50/60(ki en fazla buydu) oluodu. ben hic 2kat artıs yada 80/90gibi ona yakın bi artıs gormedim. o yuzden riske hic girme al 8800gts'yi sen canavar gibi kart zaten bea :)
8800gts ile slı yap. :) Şimdilik al bir tane. İleride paran oldumu alırsın bir 8800 daha takar slı yaparsın.
SLI ya da CrossFire den kimse %100 lük bir artış beklemesin. Teoride durum öyle ancak, pratikte maximum %70 lik bir artış söz konusudur. Tabi bu da en ideal ortamda gerçekleşiyor. Standart olarak %30-50 arasında gerçekleşir.Hiç yoktan iyidir. :)Yani elinde 8800Ultra var. Daha hızlısı dünyada yok. Ne yapacaksın, iste 2 tane alıp SLI yapacan :) Tabi bırak 2 taneyi biz 1 tanesini bile alamıyoz :)
2 tane 8800 ultra alana kadar güzel bir sistem toplarım ben. Hiç değilse elimdeki bu antikadan kurtulurum. :D
Bence 8800 GTS al. Bağzı oyunlar sli desteği olmaz o zaman ikincisi bir işine yaramaz. 8800 GTS al kurtul.
2 tane 8800 Ultra gücünde bir ekran kartına sahip bir laptopta Call Of Juarez adlı oyunda aksama yaptığını duymuştum.Ne kadar doğru bilemem ama madem bu kadar iyi bir ekran kartı bunu yapıyorsa o zaman 8600 xxx ve altı ekran kartların da ne yapar.O yüzden bence de 8800Gts al.
recep olayı bitirmiş, çok acele ediyorsunuz yazılımlarında sorunlar var ati catalsy de sorun çıktı zaten dün yayınlandı acele ediyonuz nereye trafikte kaza yapmayın pisi pisine öbür tarafa yoksa
Recep Baltaş2*2600 XT en iyisi şu anda. 8800 GTS'lerde bir hata var.Recebe ve asimileciye katılıyorum.Yapacaksan ATI'den yap ama daha erken.Sürücüler yetersiz... bence 2-3 ay daha bekleyin derim. Önce DX10'lu oyunlar çıksın bir. Performanslarını görelim ondan sonra alın derim.
benimde favorim 2 tane 2600xt yi cf yapmak. hatta bunları dual olanları çıkacak( 2 gpu lu) onlardan cf yapıldımı belkide 8800 gtx e bile kafa tutabilir. tabi avivoyu unutmamak lazım. purevideo dan kesinlikle daha iyi
2 tane 2600xt yi cf yapmak yerine dual 2600xt yi almak daha mantıklı olur diye düşünüyorum.çünkü cf ile vasat max %40-50 artış yapmış olacaksınız, ama dual da %80-90 larda performans sunacağını düşünüyorum cf ye göre...
Dual 2600xt ler çıktımı yada nezaman çıkacak?...
Bu sayfada da okuduğum üzere 8800GTS için mevcut sorunlar hala gündemde sanırım.Ama bazı sayfalarda ekran kartı tavsiyelerinde hala 8800 geçiyor.
Intel Core2 Duo E6750, 2.66 GHz, 64 Bit, 4 MB L2 Cache, 1333FSB, 65 Nm
MSI P35 NEO-F ICH9 1333FSB CORE2 QUAD ANAKART
işlemcim ve anakartım bu olmak üzere yeni bi sistem topluyorum ve 8800 istememe rağmen sorun olduğu için MSI NX8600GTS T2D256E-HD-OC DX10 da karar kıldım.8800GTS yi şuan için almamakla doğru mu yapıyorum acaba?Şimdiden teşekkürler:)
dual 2600xt ler ürün olarak hazır aslında ama daha piyasaya sürülmedi ne yazık ki :(