slm arkadaslar benim sistemde 1gb bellek var.
elime 100 ytl gecti ben bu paraya 2 gb bellek alıp 3 mü yapayım
yoksa 1 alıp 2 mi kullanayım.performan olarak fark eder mi?(ram ddr 2 677 mhz kullanıyorum) bazı arkadaslara sordum 3 e gerek yok diyolar.
2gb mi 3gb ram mi
bence ram ne kadar çok olursa o kadar iyi
xp 32bit kullanıyorsan 4 gb kullanamassın ona göre ram al.
marka olarakta kingston şaşma
ben her zaman sınır oluom zaten.kımse bıseyı takmamaya basladı bu forumda.eskıden ııydı gercekkten.performasnları dustu galıba mlletın:):):):
belki başka forum sitesi bulmuşlardır
ibrahim7892slm arkadaslar benim sistemde 1gb bellek var.xp de 3 gb a gerek yok zaten 3 gb taksan bile görmez benim 4 gb ı 2,43 olarak görüyor ama vista kullanıyorsan 3 gb yap hatta değiştirmişken 4 gb yap bence
elime 100 ytl gecti ben bu paraya 2 gb bellek alıp 3 mü yapayım
yoksa 1 alıp 2 mi kullanayım.performan olarak fark eder mi?(ram ddr 2 677 mhz kullanıyorum) bazı arkadaslara sordum 3 e gerek yok diyolar.
2 gb tek ram al sonra para eline geçince bi 2 gb tek daha alırsın süper olur tabi vista için
XP için böyle bişeye zaten ihtiyacın olmaz, ki bu başlığı oyun kısmında açtığına göre oyun oyanamak derdindesin.. bence 3 al gerisine de git oyun falan al.. :)
bence 1 daha ondan sonra 256lık ekran kartı al oyun için daha iyi olur:)
şunu yazayım sana xp 2 gb yeter ama illaki 3 olsun diyorsan anakartında 4 slot varsa hiç düşünme 3 gb yap ama ana kartında 2 adet ram takacağın slot varsa 2 gb tak eğer vista kullanmayı düşünüyorsan 2*2 tak toplam 4 gb yaparbunuda vista destekler xp 3 gb kadar destekler.
ben 2 gb vista kullanıyorum hızı mükemmel sen 1 gb al xp kullanıyorsan 2gb yeter.
eniyisi sen ekran kartını sat o 100 ytl yi üstüne koy ii bir ekran kartı al ne dersin
xp'de kullansan vistada kullansan şuanda en az 2gb ram farz..
arkadaşım analartın destekliyorsa ocz vista upgradaler wr sanısam 80 ytl civarında 2*1 2gb ram 800 mhz cl5 anakartın destekliyorsa eski rami çıkartıp bunu alabilirsin ha eğer çıkart mak istemiosanda yanına aynı frekansta 1 gb al dual olarak kullan yani dual olması daha performanslı