arkadaşlar dikkat ettinizmi? bu ayki sayının 15. sayfasında turkcell in bir reklamı var, ekonomik internet paketleri ile ilgili. en üstte sağda bir promosyonu olduğunu belirten şifre kartı derginiz ile birlikte diye. sizlerde böyle bir kart çıktımı çünkü bende yoktu. eğer hiçbirinde çıkmadı ise bu reklam neden yayınlanmış ?
2mb ekonomik int.paketi kartı
bana henuz dergi ulasmadi ama telefondan 2mb lik interneti ne yapacaksin. kac dakika msn kullananilabilir ki?
egemengigabana henuz dergi ulasmadi ama telefondan 2mb lik interneti ne yapacaksin. kac dakika msn kullananilabilir ki?hergün 2 saat kullansan yaklaşık 1 haftaSon Düzenleme: mothcontinues ~ 02 Temmuz 2007 13:36
Belki nakliye sırasında düşmüştür.
msn suresi guzelmis. ama surf yapilmaz yine de...
egemengigamsn suresi guzelmis. ama surf yapilmaz yine de...ben bu konudan bahsetmiyorumki, derginin içinde var denildiği halde, neden yok onu soruyorum. hiçmi yok yoksa bazılarnda var, bazılarında yok mu? derginin ambalajı gayet sağlam düşeceğini sanmıyorum, editörlerden cevap bekliyoruz.Son Düzenleme: mothcontinues ~ 02 Temmuz 2007 15:32
O zaman paketleme sırasında konulmamıştır.Bunun için yardim@chip.com.tr veya abone@vogel.com.tr ye mail atmanı tavsiye ederim.
bende çıktı!yalnız dergiyi kendim aldım üyeliğim olmadığı için.
Benim de elime ulaştı dergi ve kart.elvis e katılıyorum.İlgili yere başvur.
bana daha gelmedi hayret. kargo adresi bulamamistir belki. gecen sefer sans eseri geldi zaten. adres degisikligi yapmistim ama faturada yazan adresin bir kismi hataliydi. eger bana gelirse kendi TRcell kartimi sana verebilirim. uzerinden sifre felan cikar herhalde... PM den hallederiz.
dergim az once geldi. bana mail at daya forumdan ozel mesaj. sana sifreyi gonderirim. suanda evde yokum aksama hallederim. egemengiga@hotmail.com
simdi buraya yazsam sifreyi baskalari kullanir...
egemengigasimdi buraya yazsam sifreyi baskalari kullanir...buraya yazma zaten, isteyen arkadaşa verceksin, başkasına gitmesin. Bendekini kullanıyorum zaten.
arakdasa PM ve e-mail attim konu kapanabilir.
kartı kullan mak isteyen arkadşlara uyarı ben bu satırları yazarken çok sinirli yazıyorum internet paketini aldım ve kulannmaya basladım oyun indrim dedim ve gaflete düşerek oyun indirim baktım ne görim 108 kontur gitmiş ne yapacagımı sasırdım çünkü türkcel sitesinde oyunlar 8 tanesi bedava yazıyordu ve karttada yazıyordu ama kotürlerim gitti şimdi ne yapmalıyım kötürlerimi geri istiyorum acilen biri leri ilgilenir harelde demi chip yönetimi
bunun CHIP ile bir ilgisi yok. 2MB pakete kayit olunca onay mesaji aldin mi? 2MB ile zaten guzel bir kac oyun indirsen kotayi asarsin. bu durumu Türkcell musteri hizmetleri ile gorusmelisin.
444 0 532
444 0 535
bu 2MB kartlardan sadece CHIP dagitmiyordur...
onay mesajını filan hepsini aldım kardeş oyun 100 küsür kb tı zaten türkcelin sitesinden indirdim bu ayki derginin içinden çıkan hem internete baglanmam bir kaç dakika olmustu daha sonra hiç bir şey indirmedim işte oyun indirim dedim medal of oyununu indirdim daha sonra ne görim 108 kontür uçmus kardeş saol arkadasım mesajımla ilgilendigin için yardımcı oldugun için
internet kartini inceledim. bedava yazmiyor. 2MB ile neler indirdiginde limitin dolar yaklasik olarak onu yaziyor.
"2MB ile 8 cep oyunu yada 14 melodi indiriebilir yada bir wap sayfasina yaklasi 200 kez girebilirsiiz."
yani bu ucretsiz demek degil. normalde oyun indiridiginde oyunun ucretini keser ve ayriyetten indirdigin verinin boyutu kadar da internet servisinden ucret kesilir. bence sen yanlis anlamissin durumu. yani senden 100 kusur kb nin parasini almadi ama oyunun parasini aldi.
tamam kardeş saol çünkü ilk defa kullanmıstım böyle bir şeyi demekki yanlıs anlamısım saol kardeş bilgilendirdigin için selametle
egemengiga sana çok teşekkür ederim bu fedakarlığın için. kötü oldum yaw :))beklemiyordum valla.