3 Bİn 3.500 Tl Lik bi laptop alacagım ne onerirsiniz ?
3 Bİn 3.500 Tl Lik bi laptop alacagım ??
almşken en ıyısını alayım dıyorum hersey ıcın kullanacagım
laptop ne kadar iyi alırsan al ömrü çok uzun olmicaktır bence o kadar para yatırmaya gerek yok. 1500 2000 civarı bir laptop alıp 2 3 yıl sonra tekrar o civarda bi laptop alsan daha mantıklı olur. veya imkanın varsa direk masaüstü 3000 e çok daha iyi olur :) tabi karar senin bu biraz tavsiye üründen ziyade fikir oldu ama olsun:)
aslında doğru ama hanı yanında goturrsun arkadaslarla toplanırsın oyun oynarsın falan dedıgım fıyata masa ustu gıbı pcler var yanı laptop
alianware ve moonster ürünlerine bakabilirsin ama o fiyata masaüstü al bence
alien ve monster a da zor yeter o bütçe. arkadaşlarınla oyun oynamak için 2000 tl lik bir laptop yeterli olur bence. asus i7 740 işlemci ve 5730 ekran kartlı modeline bakabilirsin 2000 civarıydı fiyatı.
bence oyun için bu bilgisayar gayet yeterli 2000 tl. 2 3 sene sonra eskir gene 2000 tl ye yenisini alırsın :) 6 sene götürmüş olur seni. 3500 tl ye alcağın bilgisayar da en fazla 3 4 sene götürür seni. O kadar etmez bence bi laptop.
3000 liralık bu pc sadece 1800lira www.vatanbilgisayar.com/casper-c ... ils.aspx?I_ID=50727
Lenovo markasına gerçekten güveniyorum 3 yıl gece gündüz çalıştı ve sadece ekran kartı gitti :))) Neyse dedim ve uygun zaman da kart alıcam yada dedim bir bakayım :))) Kendime seçtiğim laptopu öneriyorum ... sakın ha yanlış anlaşılmasın biraz pahalı evet ama ... kendiniz karar verin.
http://www.vatanbilgisayar.com/s ... ils.aspx?I_ID=48710
Bu laptopun fiyatı 3400 tl ve daha pahalısı olan var 6500tl bence 3400 tl olanın özellikleri daha iyi ! ve 10 yıldır sorunsuz çalışan SOnyler gördüm laptop :)