Arkadaşlar sizler için dosya üzerinde birkaç değişiklik yaptım. acemi kullanıcılar için bu temayı yüklemeyi kolaylaştırdım, ve tek dosya haline getirdim sadece çift tıklama ile temanız yüklenecektir. Daha sonrada uxtheme.dll dosyanızı resimdeki anlatımı takip ederek değiştireceğiz.
şimdi anlatıma geçelim:
-İndirmiş olduğunuz rar dosyasını masaüstüne çıkarınız,
-Klasörü açarak Fanatik tema.exe dosyasını çift tıklayınız,
-Açılan pencerede dosyanın yükleneceği dizini göstermektedir bu dizini değiştirmeden yükle tuşuna basalım.
Böylece temamız yüklenmiş oldu.
-şimdi indirdiğimiz klasör içindeki .Replacer Temp klasörünü açıp Replacer.cmd dosyasını çalıştıralım.
şimdi ise windows\system32\ dizinindeki uxtheme.dll dosyasını değiştirmeye başlayalım bunu için bahsettiğim dizini açınız, ve bu sistem klasöründeki uxtheme.dll dosyasını açtığımız replace.cmd dosyasına sürükleyip bırakalım.
Tema hazır restart yapmanızı tavsiye ederim,
Restart sonrası temayı değiştirmeye geldik şimdi,
Masaüstüne sağ tıklayıp özellikler/görünüm sekmesinden
pencereler ve düğmeler'i açıyoruz. Buradan Fanatik yazısını tıklıyoruz:
"EE seçtim ama Fenerbahçe teması oldu bu ama ben FB'li değilimki" diyebilirsiniz. Telaş yapmayın, az önce tıkladığınız Pencereler ve düğmeler bölümünün hemen altında bulunan Renk düzeni bölümünde takımınızı stili bulunmaktadır, Buradan takımınızı seçip temayı güle güle kullanınız.
Link:: (Boyut 2.5mb)
Not: -
Temayı yüklemeden önce ilk iş olarak sistem geri yükleme noktası oluşturmanızı şiddetle tavsiye ederim. Çok düşük bir ihtimal ile explorer.exe hatası alabilirsiniz.
-Bu tema server 2003 ve XP'nin tüm version ve Sp'lerinde denenmiştir.