Chip mayıs 2007 sayısında bir yazı var rekabetin nasıl fiyat kırdığı teması altında Microsoft gelişmemiş ülkelerin hükümetlerine Windows XP Starter edition ve office 2007'i 3 dolara verecekmiş dağıtımı hükümetlerin inisiyatifine kalmış microsoft.com'da hiçbir bilgi bulamadım bu haberinde gerçek olduğuna inanmak istiyorum ama vista'yı 400 dolara satan bir şirketin bunu yapacağına inanmıyorum (sözüm Chip'e değil Microsoft'a ,Chip sağolsun bize haberleri veriyor ama haber konusu olanlar uygular inşallah)
3 Dolara işletim sistemi ve office 2007
microsoft. 3 dolara değilde beleşe de verir devlet ve okullara . verme sebebi o ülkelerin eğitim ve kamu kurumları eger windows kullanırsa, şirketler/işyerleri evler windows almak zorunda kalacaktır.
Türkiye sitesini bilmem ama.... adresinde bu uygulama ile ilgili bilgi var.
Ama ''usd 3 a office 2007'' yazmıyor da '' Büyük indirimlerle microsoft programlarını nasıl edinebilirsiniz'' yazıyor ....peşinden de açıklamaları..
Bu arada bir arkadaşımız yaklaşık 2 hafta önce talebe kimliğini göstererek office 2007 yi % 75 indirimle aldığını forum da yazmıştı...Bu yepyeni ya da sürpriz bir uygulama değil !!!!
Saygılar,
o aman sağolun arkadaşlar bunları bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu benden de saygılar
TALEBE NASIL ALMIŞ Bİ ANLATIRMISIN
Bu sanırım Türkiyede geçerli bir durum değil... gelişmemiş ülkelerde bu şekilde bir fiyat işlemi var...