Şimdilik Hoşçakalın...
3 hafta Yokum....
- 1
- 2
kara_kartallarŞimdilik Hoşçakalın...nirye gidiyon kine?ağlamaktasın,ağlama yaf!![]()
Bunu saymayız,yine bekleriz..
gelince de ben geldim diye konu aç bari
kara_kartallarŞimdilik Hoşçakalın...Oradakilere selam söyle.
Allaha emanet ol yolun ve bahtım açık olsun
GİT. Gideceksen Bekleme Farklı Değilsin Sende Gideceksen Bekleme..
bu arada git=G'ereksiz İ'nsanlar T'opluluğu demektir ben uydurdum.....?...?...!
bide CASIO vardır bu nedemektir hiç düşündünmü?
C'anım A'nladın S'en İ'şte O'nu...?!
(k.k.k= Kanımca Konu Kitlenecek) :)
Geldiginde bızede haber verki gelmedi diye üzülmeyelim. Anladın se oni
Yok yok silinmesin bu konu.İyi makara döndü burda.Chip forum uyeleri ne denli bağlı birbirine.Biri 3 hafta yokum demiş ne kadar seveni çıkmış.Tabi yersen.
ufuksYok yok silinmesin bu konu.İyi makara döndü burda.Chip forum uyeleri ne denli bağlı birbirine.Biri 3 hafta yokum demiş ne kadar seveni çıkmış.Tabi yersen.ben geldim diye bir knu başlığı bekliyorum arkadaştan, inşallah beni yanıltmaz, açmazsa üzülürüm valla, niye haber vermeden teşrif ettin foruma diye.
EVET BU SORUNUN ÇOK BÜYÜK ARKADAŞIM YAPMAN GEREKEN İSE ÇOK BASİT
BAŞLAT > ÇALIŞTIR >GİDİYORUM YAZ >ÜÇ HAFTA BEKLE >SONRA TEKRAR GEL
YA BEN YABANCISIYIM BURALARIN DA ARKADAŞIN KONU DIŞINDA BELKİ TANIDIGI ÇOKTUR OYÜZDEN YAZMIŞTIR
NEYSE GİT GEL İNTERNET OLAN HER YERDEN TEKRAR GELİRSİN YAW NİYE DERT EDİYON .....
Şimdi sınava gidiyorum 2-3 saat bende yokum.Ayrı başlık açmadım ne olsa arkadaş açmış oraya yazayım dedim.
ufuks tez gidip tez dönesin
11'den önce evde olacaksın! lamı cimi yok.
Tırt11'den önce evde olacaksın! lamı cimi yok.ohoo böyle karışacaksanız bi daha konu açmam abi :D
Hoh geldim.Haber vereym dedim çarşıya da indim ufak tefek bişiler aldık.Sınav da iyi geçti.
güle güle . öcüü ve elvis32 ile ne güzel ayran vurulur . mikserden farkları yok tüü tütü tüüüü maşallah :))
Pompeigüle güle . öcüü ve elvis32 ile ne güzel ayran vurulur . mikserden farkları yok tüü tütü tüüüü maşallah :))Yine tartışmayı başlatıyorsun.
ufuksboşver ufuk, böylelerini kendi halinde bırakacaksın, daha az sorun olurlar o zaman.Pompeigüle güle . öcüü ve elvis32 ile ne güzel ayran vurulur . mikserden farkları yok tüü tütü tüüüü maşallah :))Yine tartışmayı başlatıyorsun.
- 1
- 2