ARKADAŞLAR HEPİMİZ NET'TE SIK SIK BAĞLANTI KESİLMESİNDEN ŞİKAYETÇİYİZDİR HERHALDE. ONUN İÇİN 10 ŞUBAT 2008'DE HERKESİ TT'YE ŞİKAYET TELEFONU AÇMAYA DAVET EDİYORUM
3 ŞUBAT'TA TTNET'E PROTESTO TELEFONLARI
ben her zaman için varım ama 3 günde fazla kişiye hitap edemeyiz. tarihi biraz daha ertelersen daha iyi olur..
Katılıyorum. Heleki toplu hareketlerde sureyı ne kadar uzatırsan okadar cok yandaş toplayabılırsın
o zaman 10 Şubat'a erteleyelim iyi olur mu ulaşabildiğimiz herkese ulaşalım
bence 10 şubat iyi. süreyi daha fazla uzatırsak da unutulma ihtimali var. ya da 15 şubat yapıp her gün buraya yorum yapalım ki görülme ihtimali de yükselsin.. konunun başlığını da değiştirirsen iyi olur..
ne yazalım başlık olarak ne önerirsin
nette baglantı kesilmesimi?
uzun zamandır ttnet kullanıyorum hiç kesilmeye rastlamadım..
TTNET adsl kullanıyorum ..Son 1 yılı temel alırsak ..Galiba 1 kere 3-5 dakika sorun oldu ..Ama bu da modemden mi yoksa TTNET den mi emin değilim. Kısacası bağlantı ''MÜKEMMEL'' ..
Benim protesto edecek birşeyim yok .!!!!!
sekolne yazalım başlık olarak ne ögün olarak bahsetmiştim, 10 ya da 15 gibi..
bu arada internetinde sorun olmayanların yorum yazmalarına gerek yok, zira internetiyle ilgili sorunları olan arkadaşları toplamak için açılmış bir konudur bu..
Siz klavyeyle cebelleşin durun Ben dava açtım ve kazandım tüm mahkeme masraflarınıda onlara yıktım Şu anda hattım 4 4 lük çalışıyor komşular felan halaa aynı kopmalar internette yavaşlık felan devam ediyor.Ben çoooook telefon açtım ama hiç bir sonuç alamadımç
ben de eve internet bağlatmak istiyorum ama ttnet hat kesilmesinde şikayetçi herkes . acaba smile adsl 'ye abone olsak yine bağlantı kesilmiyecek mi sonuçta alt yapı ttnet'in.bu arada smile'da faturayı şişiriyormuş devamlı.
tavsiyelerinizi bekliyorum
cevaplarsanız sevinirim .
Yıne en ıyısı TTNET.Elimizde altyapısını kendısı kuran bır fırma olmadıgına göre...
Son 1-2 ayda 6-7 civarında sorun çıktı ADSL'imde. ADSL destek hattının genel olarak destek yerine köstek olduğunu düşünürsek, sorunları kendim çözmek zorunda kaldım. Hatta son bağlantı kopmasında "Modeminizin arayüz ayarları için modem üreticisini aramanız gerekir. Bu ayarlar gizli olduğu için size yardımcı olamam." cümlesini duydum. Kaytarmaya çalıştığı ne kadar da belliydi. Geçmişte çok kez modem ayarı yaptırıldı bana. Hatta önlerindeki bilgisayara telefon numaranızı yazınca şifrenizin tamamı ya da bir kısmı karşılarına geliyor. Çok da güvenli değil aslında. Telefonunuzu dinleyen biri çok rahat ADSL'inizi sömürebilir.
Protesto amaçlı TTNet'i aramak mantıklı. Ama en fazla 10-15 kişinin protestosu pek de dikkate alınmaz.(Aslında "Sorunlar devam ederse ADSL'imi iptal edin" cümlesini duyarlarsa bağlantı kopmaları vs. olacağını pek sanmıyorum ama)
bu arada konuyu açan arkadaş buralardaysa bi ses verebilirmi?..
evet bende çok sık bağlantı kopmasıyla uğraşıyorum.ttnet kullanıyorum.zannederim ttnet'in verdiği modemler hep hatalıymış...yeni modem alacağım öle deneyeceğim birde.olmasa neti kapattırrım ağız tadıyla nete bağlanamayacağızmı????:(:(:(
yuksel1986evet bende çok sık bağlantı kopmasıyla uğraşıyorum.ttnet kullanıyorum.zannederim ttnet'in verdiği modemler hep hatalıymış...yeni modem alacağım öle deneyeceğim birde.olmasa neti kapattırrım ağız tadıyla nete bağlanamayacağızmı????:(:(:(Senin şu anki duygularını hissiyatini tahmin edebiliyorum aynısını bende yaşadım insan parasıyla rezil oluyor bu arada ne kadar ararsanız arayın bir sonuç alamazsınız Dava açarsanız %100 kazanırsınız ve üste para bile alırsınız.Tüm mahkeme masraflarınıda onlara kalıyor.