Konu kapanmıştır
30 Saniyede Pc Çökertme !
paylaşım iyi ancak programın adı belli değil mi?
Bunu rapidshare'den bilgisayarımıza indirmemizi beklemiyorsunuz değil mi? :)
ya sizde var mı:D bir insan neden bile bile pc'sini çökertsin....
arkadaş .bat uzantılı dosyayı koymayı unutmuş ama panzehiri koymayı unutmamış :)
Burasi paylasim bölümü pek cok kisi caresiz sekilde pcdeki sorunlar yuzune yardim istiyor ve paylasilan dosyaya bak bence bu hareket ve bu konunun hala silinmemesi chipe yakismiyor.
Bu pisligi yapmak isteyenler bu programlari bir sekilde temin edeceklerdir ama bunun chip forumlari olmasini hic dogru bulmuyorum.
Merhaba .Benim şöyle bir sorunum var.Pc acıkken xp cdsini tanıyor.Resetlediğimde cd-rom dan boot etmiyor.Bios ayarlarını yaptım..Pcye acilen format atmam gerek ..Virüsler durmuyo..Lütfen yardım edinn.....
Eksik Ve İşe Yaramaz Bi Paylaşım Linki Biraz Araştırırsanız Ztn Görürsünüz :)
mancukyaBurasi paylasim bölümü pek cok kisi caresiz sekilde pcdeki sorunlar yuzune yardim istiyor ve paylasilan dosyaya bak bence bu hareket ve bu konunun hala silinmemesi chipe yakismiyor.ÇOK HAKLISIN...
Bu pisligi yapmak isteyenler bu programlari bir sekilde temin edeceklerdir ama bunun chip forumlari olmasini hic dogru bulmuyorum.![]()
niçin kendi bilgisayarını çökertmek istesin ama kıcık olduğu birine yapabilir yinede iyi bir program değil ben denemiştim
viking20bi ara öyle bir topic açılmıştı bazı arkadaşlar sanırım hatırlar:en çabuk pc mi nasıl çökertirim diye?epey gülmüştük.https://www.chip.com.tr/forum/Ken ... ertirim_t40581.html