8 ay taksitli 342 liraya bu aleti buldum " akakce.com/dijital-fotograf-makinasi/en-ucuz-sony-cyber-shot-dsc-w180-fiyati,033677,1,3,,342.html ". Bu fiyatlar civarında şarjlı bataryalı olan en az 9megapiksel olan hangi dijital fotoğraf makinesini önerirsiniz? Bu sony bu fiyata nasıl?
300-350 liralık makine tavsiyesi
o cihazda manuel ayarlar yok gördüğüm kadarıyla onun yerine manuel ayarlara sahip bir makine tercih etmenizi öneriyorum eğer fotoğraf çekmeyi hobi olarak yapacaksanız. bu fiyat aralığında canon a590 bulabilirsiniz diye düşünüyorum önerilen bir makine yalnız 9 mp'Ye neden takıldınız poster boyutunda baskılar mı alacaksınız.
Ben kendime almıyorum pek de anlamıyorum fotoğraf makinelerinden. Kuzenim alacak, hocası en az 9mp demiş. Önerebileceğiniz başka makine var mı?
canon a590. 8 mp. daha önce de bir konu açılmıştı 300 liraya mıydı neydi 10 mp falan istiyolardı ben de bunun mümkün olmadığını söylemiştim. ve yineliyorum. o fiyattaki bir makinenin 9 mp kalitesinde olmasına imkan veremiyorum. gidip bir d-slr nin %100 croplu haline bakıp "anca" tamam diyebilirken kompakta ihtimal veremiyorum ne yazıkki hele 350 liralık bir makinede. 7-8 mp aşağı yukarı poster boyutudur. kalitesi size yeter yetmez orasını bilemem ama 350 liralık bir makinenin 8 mp kalitesinde olduğuna inanmıyorum.
benim için yarım megapikselde neyse yüz megapikselde de o olması gerekir yoksa ne yapayım ben megapikselini...
Bataryası şarj edilebilir önerir misiniz ve 9Mpde ısrarcıyım. Hoca öyle diyor. 300-350lira arası
bilmiyorum. kalem pilli almanız bi bakıma avantaj sağlar size en azından çok sıkıştığınızda 10-20 fotoğraf çekmek için bakkaldan hemen pil alabilirsiniz.yalnız en azından siz de araştırırken p,a,s,m modlarının olup olmadığına bakın. o modlar yoksa gelişemezsiniz otomatik mod ile fotoğrafçılık konusunda. ve kursa falan mı gidiyorsunuz kurstaki hocanız mı dedi 9 mp diye. tartışmak istemiyorum ama yazdıklarımda ısrarcı olduğumu dile getireyim...(mp konusunda)