arkadaşlar arada kalıyorum yardım edin!
300-350 tl arası monitör tavsiyeleri
- 1
- 2
Gönlünüz hangisine meylediyorsa onu alın. :)
Herkesin görüşüne saygım sonsuz ama kesinlikle LG W 2261VP yi al derim bir de HDIM Çıkışı beni cezb ediyor...
http://www.vatanbilgisayar.com/l ... ils.aspx?I_ID=39146
Size yakın bir Vatan magazası var mı? eğer varsa gidin ikisini yan yana koyup yada standa çalışır vaziyette bir incele ve hangisi içine sinerse onu al, artı vatan 30 gün ölü pixel garantisi veriyor bütün markalara onu da belirteyim.
balıkesirde oturuyorum o yüzden ikisini yanyana inceleme ihtimalim yok ama samsung'u gördüm teknosa'da ama lg'yi maalesef göremedim
LG yada Samsung vermiyor, Garantiyi veren Vatan Computer Adem:)
önceki mesajda yazdım bütün markalara 30 gin ölü pixel garantisi veriyor vatan diye.
Karizma; Tip, Duruş, Görünüm...Ya Allah aşkına Samsung 1 numara diyip gerisini yabana atman neyönde evet samsung kullanıcı çok ama diğer markalarda azımsanmaaycakderecede bu forumda 3-4 kişi samsung kullanıyor diye dünyadaki herkessamsung kullanıyo diye bir şey yok...
SAMSUNG bence 1 numara..gerisi hikaye..
O duruş filan dedin ya,bir de Ahmet abinin dediği Ölü piksel garantisi sadece samsung'a veriliyo dedin o nedemek ben bilmiyorum biraz açıklarmısın?
Adem,
ne üçü ne beşi iyiden sallamaya başladın:)
:)
Peki
Vatan bütün markalara tek bir tane bile ölü pixel çıksa dahi değişim garantisi veriyor 30 gün, bu çok güzel
mesela gidip alıyorsun 400-500 tl ye bir monitör eve gelince bakıyorsun bir yada iki tane ölü pixel var ee değiştiremiyorsunda öyle kalıyor, benim önceki monitörde 1 tane vardı 2-3 sene ona her baktığımda kulaklarını çınlatıyordum, insanın sinirleri zıplıyor:)
- 1
- 2