300-400 tl arası oyun ve film için kullanılacak 22" civarı mönitör almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
300-350 tl arası monitör tavsiyeleri
- 1
- 2
Bence Lg W2231 Ve samsung P2250 Arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum sadece marka farkı var...
Edit;Lg nin bu molinde yeni bir teknoloji olan HDMI Girişide mevcut,samsung ta bu özellik yok maalesef..
İkisini yan yana koyup bir incele derim;)
ikisini yanyana koyup inceledim ;) lg'nin fazladan hdmi çıkışı var ve aralarında fiyat farkı da yok ikisinden birini tercih etseniz hangisi olurdu
Ben HDIM çıkışı için Lg alırdım,çünkü DVI ye göre çok daha yeni ve pratik HDMI
HDMI ın bağlantısının en büyük avantajı görüntü ve sesin tek kablo üzerinden sıkıştırma yapılmadan iletebiliyor...
ikiside kaliteli markalar ama lg'nin hdmi çıkışı gibi bi fazlalığı var.sanırım lg alcam tavsiyeler için teşekkürler
Ahmet abi Lg nin + sıda yukarıda ekleme yaptım bir bak istersen ne fark var anlat bakalım o zaman,senin bilgilerini paylaşman bir onurdur...Böyle demedim Furkan:-)))
Bence
1-Her ikiside Full HD
2- Max çözünürlükleri aynı
3-Tepkime süreleri aynı
VS VS Daha ne?İkisini karşına al aynı masanın üzerine koyup bir incele kağıt üstünde değil, umarım anlamışsındır.
Böyle demedim Furkan:-)))Onu anlıyorum tabi senin tavsiyen samsung P2250 Kullandığın için fakat karşı komşumuzda buradan vatandan Bu LG W 2261 Modeli var pes oynuyoruz akşamları iftardan sonra inanılmaz zevkli oluyır full HD Bende bir yerden sallayarak tavsiye etmedim bunu anlatmaya çalışıyorum...İkisini karşına al aynı masanın üzerine koyup bir incele kağıt üstünde değil, umarım anlamışsındır.
Furkan sana diyorum ki isini yan yana koyup öyle değerlendir, hangisinin iyi olduğuna öyle karar ver, tamam lg de iyi ama ikisini yan yana koyup öyle değerlendir hatta Acer'ı da kat üçünü
Furkan sana diyorum ki isini yan yana koyup öyle değerlendir, hangisinin iyi olduğuna öyle karar ver, tamam lg de iyi ama ikisini yan yana koyup öyle değerlendir hatta Acer'ı da kat üçünüBilmiyorum Ben Samsung Monitörlere karşı alerjim var 2000 yılındanberi,bir tane monitör aldıydım o zaman bir gece elektirikler kesildipıt monitör yanmış,güzelim 0 acente aldığım bir elektirik kesilmesi ilemonitör yanarmı saçma?
Monitörde aranması gereken özellikler zaten aşağıda
nokta genişliği
1-güç tüketimi
2-yatay/dikey görüş açısı
3-yenileme hızı
4-görütülenebilir alan genişliği
5-çözünürlük
6-tasarım ve kullanışlılık
Hangi monitörde bunlar varsa alıcaksın farketmez ha LG ha Samsung...
Samsung'un T serisi de çok güzel. Bende T200 var. Şahane bir monitör.
Evet bundan önce bende de :T220 hayranlığı vardı hatta tam siparişi verirken saat 12 yi geçmiş kampanya bitmiş ve alamamıştım, iyide olmuş P2250 aldım:)
SAMSUNG 21.5" P2250 GENİŞ EKRAN LCD MONİTÖR
- 1
- 2