Beyler benim bütçem 300-350 tl samsung düşünyorum ama başka markalarda söylebilirsiniz tavsiyeniz nedir ?
300-350 Tl ye telefon?
hacı şu anda samsung galaxy y var hespsiburada da 380 lira bence onu al içinde andriod var ekranı biraz küçük ama alışırsın bende onu kullarıyorum gerçekten güzel br telefon
arkadaşım biraz düşündürücü bir tavsiye vericem , çin malı android telefonlardan alabilirsin :) birazcık araştır yeni çıkanların hemen hepsinde mtk 6575 işlemci ( cortex a9) 1ghz işlemci 512 mb ram ve sgx531 gpu su bulunuyor, depolama kapasiteleri 32 gb a kadar ulaşanları var ve kameraları 5mp ile 8mp arasında değişiyor üstelik flashlı ve auto focus özelliği var :) dokunmatik ekran konusunda da gayet başarılılar 16milyon renk kapasitif ekran multi-task (mtk 6575 lerin hepsinde 5 parmak algılıyor) birçok orta sınıf telefonlardan üstün donanımları var :) hani galaxy y ya da samsung monte veya bu telefonlar gibisinden birini almak yerine bu özellikleri olan telefonları almak biraz mantıklı gelebilir. örnek olarak telefonlar buldum ben sana ; "star v12" fiyatı 400-450 civarında "W007" iphone tarzı telefon kasası 300-350 lira , bu iki telefon clone kasa kullanıyor ama orjinal kendi tasarımı olanları var ; örneğin zopo markası gibi , üstelik bu telefonlarda android 4.0 ice cream sürümü yüklü :)
eminim birçok kişi sırf çin malı telefon tavsiye ettiğimden dolayu benim yazımda belirttiğim telefonları araştırmadan eleştirecektir tedbir olarak bu telefonların açtığı oyunlardan örnek yazıcam (youtube de videolarından gördüklerim) nova 2 real racing 2 nfs hp. dungeoun hunter shadow gun asphalt 6 gta 3. bunlar videolarda gördüğüm oyunlar ve bu bunlar çoğu kişiye göre yanlızca 1000 lira üstü telefonlar açabilir gibi düşünülen oyunlar :) telefonların sundukları ekran çözünürlükleri ise 480x800 , bu çözünürlükte açamayacağı çok az oyun vardır :)
sonuçta fiyat&performans konusunda oldukça iddialılar tek dezavantajı ve düşündürecek noktası teknik servislerinin Türkiye'de bulunmaması :)
Edit : (ek yazı)
ayrıca yazmayı unuttuğum kamera özelliği 720p video çekebilmeleri :) biraz daha araştırdım mtk6577 işlemci modeli(bu model çift çekirdekli 1ghz hızı sunuyor) 1080p video çekebiliyorlar ancak bu modellerin fiyatı 650-700 arası bu fiyata yakın motorola atrix var tegra 2 yongası olduğundan oldukça performanslı bu nedenle mtk6577 modellerini ben kendi adıma tavsiye etmiyorum :) ben kendim "X315e" modelini almayı düşünüyorum kendisine has güzel bir telefon yapmışlar fiyatı 500 lira :)bu fiyata heralde performans konusunda daha iyisi olmaz diye düşünüyorum , çünkü fiyat konusunda karşılaştırılabilecek bir kaç telefon var bunlardan birisi htc explorer(600mhz 7227 armv7 tabanlı işlemci 512mb ram 3.2 mp kamera autofocus yok ve ekranı da kamerası gibi 3.2inch ) tabi birde alcatelin 995 telefonu var , bu telefonda oldukça başarılı ve fiyatı 550-600 lira arası :) neyse yazıyı dağıtmayayım
Arkadaşlar yorumalr için teşekkürler.Galaxy y üzerinde sanırım karara varmak üzereyim ama bazı forumlarda sorun çıkarttığını söylüyorlar ayrıca ekran küçükmüş siz ne diyorsunuz bütçem en fazla 400.
Ben olsam vodafone 945'e bir bakarım.Galaxy y'Den düşük işlemci hızı var,ama internette gezmek için çok iyi.android 2.1 ile geliyor, ama root edip 2.3'e yükseltilebiliyor.
Kaçırmadan şu telefonu alabilirsiniz: http://www.hepsiburada.com/liste ... 0&categoryId=371946