genelde oyun amaçlı kullanacağım bilgisayar için alıyorum.film fln da izleyeceğim tabi.Dediğim gibi 300-400 arası bir bütçe ayırdım ekrana.tavsiylerinizi bekliyorum marka model olarak.3d olsa nasıl olur acaba
300-400 tl arası 23" monitör tavsiye
http://www.hepsiburada.com/liste ... d=60000209#Yorumlar
Şu var bir de, yeni çıkan ips-led'lerden. 20 milyon kontrast mevcut ki ortalama bir led 5 milyon civarıdır hesap edin. Film izlemişliğim var bunlarla ve hakikaten gayet akıcı görüntüleri var. Fiyatı da şu an indirimdeymiş 427 lira diyor. Düşünebilirsiniz bu tarz birşey de ve farklı farklı her siteden de araştırın fiyatları. 3-5, indirim, kampanya derken siteler arası bile epey bir fark olabiliyor.
Ek : Hatırlatmak istiyorum ayrıca, monitör belki de en önemli parçası masaüstünün ama kullanıcılar sürekli ekran kartıdır işlemcidir derken gözardı edebiliyorlar bunu. Halbuki alınacak tüm parçalar kasa içinde masanın yanında dururken, monitör en ortada ve sürekli bakılan yegane donanım konumunda bulunuyor. Hal böyleyken parçalardan belki de en çok masraf yapılası olması gerekirken en önemsenmeyeni durumunda malesef ülkemizde. Topu topu 5-6 sene öncesine kadar 15 inç standardını bile aşamamıştık, hala daha ekran boyut ve kalitesini hiç görmediği için önemsiz sayanlar bile var üstelik. Alabildiğiniz en büyük boy ve en şık monitörü tercih etmeniz, en hızlı ve güçlü işlemciyi alabilmekten çok daha önemli bir zorunluluk aslında. Bunu akılda tutarsak çok daha mantıklı seçimler yapabileceğiz sanıyorum. Buradan tekrar yazmış olayım okuyanlara...