http://www.yenimoda.blogspot.com isimli bir site var hitide gayet güzelmış günlük ortalama 6000 tekil ziyaretci 25 binde sayfa gösterimi vardiyor sahibi. sahibinden.com sitesinde 2000 tl ye satılıyor fiyatı bu edermi aceba 300 dolarda ortalama reklam geliri varmış fiyatı uygunmu degilmi yardımcı olurmusunuz. Bu Site ne kadar eder
300 $ Reklam Gelirli Moda sitesi satılık
Bence etmez. Blogspot.com domain uzantılı birde. Kendi domainin ve kendi hostunu kullanmak varken bunu almak bana göre yanlış. Eğer almayı düşünüyorsan bile istatisklerini canlı olarak görmeyi dene ( online kullanıcı, reklam vs. ).
* IYI ForumLaR...
bu site ve 2000tl yuh artık kardeş bu siteyi 2 gecede hazırlarım ben yahu git dreamweaver öğren kendin daha iyisini yap. kendi adını alanını al boşver bu siteyi.
ben öğrenci olduğum için. uzun vadeli uğraşamam diye düşündüm bende ama banadafiyat fazla geldi.
Alt tarafı blogspot ya. Garantin varmı.?
Yarın site kapandı, nolacak?
Bedava sitelere yap sayfayı sat, oh ne güzel iş ya.
O sayfanın da o kadar ziyaretçisi olacağını sanmıyorum.
Bedava sayfalara 100 kişi aynı anda girse eller yukarı olur ya.
Tereciye tere satmasınlar.
:)
Ek: Bilgi
Reklam geliri varmış. Orada iki tane reklam var. Bir çiçekçi reklamı, birde kadın reklamı. Sitelerde en hasta olduğum palavra reklam. Neymiş; "Adı Aslı, yaşı 23, üniversite öğrencisi, ilişkiye açık".... Yalanın daniskası.