önerilerinizi bekliyorum.teşekür ederim
300 w pcu ya uygun ekran kartı
Anakartınızın modelini yazar msıınız?
saintnvıdıa 64 bit 7200gs 128 bitlikte işini görür ama kapanma riski yüksek sistemin.Yok ya bişey olmaz , Ben AMD X2 5600+ , Geforce 8500gt sistemi
aldığımdan beri 14 aydır 250watt PSU ile kullanıyorum tık demedi
kardeş 128'den sonra 256 bit bellek arayüze sahip bir karttan başkası yok takacağın performans olarak çok iyiler ama kesin psu 500 yada 450 olmasıgerekiyor çünküharici güç kablosu ile çelışmakta yani anakarttan gelen slot enejisi yetmediğinden 6 iğneli bir güç kablosuna ihtiyaç duyar. ati hd 3850 işini hayliyle görür ve eski ekran kartınla yeni ekran kartın aynı slota uyum sağlar ana kart için söylüyorum yani uyardı uymazdı olayı kafana takılmasın.
hocam yani hem eski kartımı hem 3850 yi ki almayı düşündüklerimin arasında berabermi çaliştirabilirim demek istiyorsun ben yanlış anladıysam. kusura bakma pek anlamıyorum ama olmasa bile 3850 de tek kalabilir fark etmez benim için yani pcu almadan 3850 alabilirim diyorsunuz
hayır eski ekran kartından daha performanslı bi kart istemişin buda 3850 ile aşabilirsin anakartın ile uyumlu olduğunu yazdım yani eski ekran kartı ile yeni ekran kartının ağzı aynı onu ifade etmeye çalıştım ama 3850 de alırsan bir psu mecburi almalısın 450 yada 500 yok gerek yok dersen kartı aldığında pc taktığınde açılışta yada oyunda direk reset atarsa bilki psu yetersiz ama bi sıkıntı çıkmassa güle güle kullan demek zorunda kalırız.
son bir şey soracam hocam ben gürevim itibariyle kırsal bir yerde yaşıyorum burda ki az öncede oldugu gibi durduk yere elektrikler gidiyor bu günde bir kaç kere oluyor bu sıklıkta elektrik kesintisi pc ye çok zararlı olurmu pc yi başlattıgımda (kesintiden sonra)vindowsu normal veya güvenli kipte çaliştir ekranı geliyor
mengu88Yok ya bişey olmaz , Ben AMD X2 5600+ , Geforce 8500gt sistemiO sisteme karın ağrısı çektiriyorsun o zaman.
aldığımdan beri 14 aydır 250watt PSU ile kullanıyorum tık demedi
hd3650 alabilirsin arkadaşım