Belki bilmeyenleriniz vardır Turkcellden aldığım bir mesajla sizi bilgilendirmek istedim ki mesaj aynen şöyle:
'Turkcellden hediye!31 Temmuza kadar Turkcelllilere atacağınız MMSler ücretsiz!Resim ve videolarınızla anı paylaşın.Ücretsiz ayar için MMS yazıp 2222 ye gönderin'
Bilmeyenleriniz için umarım yardımcı olabilimişimdir
31 Temmuza kadar ücretsiz MMS (Turkcell )
teşekkürler ama mms fazla kullanmadığım için pek işime yaramıyor ;)
bana neden gelmedı mesaj??bılgı ıçın sagol..
mustafa91HAYIR DİKKAT!ya öyle şey olurmu herkeze birden mesaj yollamıyorlar cunki sistemleri zarar goruyorMesaj gelmeyene değildir sadece gönderilen kişi için geçerli, Turkcell hiç MMS kullanmayan abonelerine arada böyle hediyeler veriyor MMS'i alıştırmak için.
bu yuzden bazılarımıza kısa bi süre sonra bu mesaj gelecek emin olur
arkadaş turkcell online da bılgi işlem muduru galiba....:))))
onlineTRarkadaş turkcell online da bılgi işlem muduru galiba....:))))beni kastediyorsun heralde hayır bunu anlamak için müdür olmaya gerek yok biraz düşünmen yeterli !!!
arkadaşlar sizde bi garipsiniz ya ne yoruyosunuz kendinizi gönderin bi mms kontör gidiyorsa göndermezsiniz ki sanmıyorum böyle saçma bişey olacağını mehmette knt gitmeyipde ayşe de gidecek:D yok kontör gitmiyorsa istediğiniz gibi gönderin 4 knt değil mi şurda:)
hayır arkadaş doğru söylüyor ben denemiştim 4 kontor gitmişti sadece mesaj gelenler faydalana biliyorhayır arkadaş doğru söylüyor ben denemiştim 4 kontor gitmişti sadece mesaj gelenler faydalana biliyor
böle bişey yok denedim olmadı :( ):
Bu bedava işlere ne zaman el atsam kesin bi yamukluk olur onun için ben uğraşmıyorum
hediye medajı gelene herkese değil aman sakın tuzağa düşmeyin kim çok kulanıyorsa ona veriyorlar