En yeni oyunları indiririm. Programları indiririm. Yeri gelir 3 Anti virüs ile aynı anda tarama yaparım.
Oyunlardan ekran görüntüsü kaydederim video şeklinde. Hd klipler indiririm izlerim.
Yani her alanda pc mi kullanırım. SİZCE HANGİSİNİ KULLANMALIYIM RESİMDEKİ DONANIMLARLA 32 BİT Mİ ? 64 BİT Mİ ?
32 bit mi ? 64 bit mi ? Hangisini kullanmalıyım. ?
Hangisini kullanırsanız kullanın ama aynı anda üç tane güvenlik yazılımı kullanmayın.
64 bitin avantajı nedir ? Ram'i 4 gb görcek tamam onun dışında. oyunlarda programlarda dahamı iyi performans vericek
PC maker burada güzelcene anlatmış : )
https://www.chip.com.tr/forum/64- ... gildir_t104043.html
o sisteme 64 bit kuracaksın arkadaşım 64 bitte programlar daha hızlı açılır ve işlemciden ve ramden tam verim alırsın eğer istersen https://www.chip.com.tr/forum/win ... i-test_t124843.html buraya bi göz at..
arkadaşlar konuları inceledim doğru diyorsunuz kapasiteyi tam anlamıyla kullanamıyormuşum.
Yeni çıkacak olan fifa 10 / nfs shift / cod 6 - 64 bit destekliyor mu ? Bu oyunları oynarken performans olarak bir artı gösterir mi ? zira oyunların minimum ve maximum sistem gereksinimlerine %100 sahibim.
Nfs Shift
fifa 10 ve cod 6 açıklanmadı ama okuduklarım ve duyduklarıma göre cod 6 sistem gereksinimleri bayağı düşükmüş. 1gb ram flan istiyo. fifa 10 var bi yüksek cıkacak olan onuda karsılarım.
çok teşekkürler arkadaşlar. 22 ekimi bekliyorum 4 gözle :D
https://www.chip.com.tr/forum/64- ... Oyunlar_t21270.html
bu link yazılımlarda - sürücülerde size yardımcı olabilir...
benim bilgisayar 3-4 yıl önceden kalma ama dediğiniz herseyi yapıyor.vista,xp,pardüs,mac os2 hepsini kullandım hiçbiri sorun yaratmadı 3 tane antivürüs ü aynı anda çalıştırım"avast,antivir,nod32".donmadı hatta onlar taraken ben oyun bile oynadım.-32 bit,3.06 ghz intel,1.5 gb ram,330 gb hd,256 mb ekran -"not:3 yerel diskin herbirine ayrı antivürüs kul.(şu anda 79 tane oyun yüklü pc'imde hepside büyük oyunlar örn:gta-san,F.E.A.R. Perseus Mandate,Call of Duty(R) 4 - Modern Warfare,TestDriveUnlimited,Need for Speed™ Most Wanted,Command & Conquer 3 Tiberium Wars,Crysis WARHEAD,SAS Secure Tomorrow,The Battle for Middle-earth (tm) ve daha niceleri)
benim bilgisayar 3-4 yıl önceden kalma ama dediğiniz herseyi yapıyor.vista,xp,pardüs,mac os2 hepsini kullandım hiçbiri sorun yaratmadı 3 tane antivürüs ü aynı anda çalıştırım"avast,antivir,nod32".donmadı hatta onlar taraken ben oyun bile oynadım.-32 bit,3.06 ghz intel,1.5 gb ram,330 gb hd,256 mb ekran -"not:3 yerel diskin herbirine ayrı antivürüs kul.(şu anda 79 tane oyun yüklü pc'imde hepside büyük oyunlar örn:gta-san,F.E.A.R. Perseus Mandate,Call of Duty(R) 4 - Modern Warfare,TestDriveUnlimited,Need for Speed™ Most Wanted,Command & Conquer 3 Tiberium Wars,Crysis WARHEAD,SAS Secure Tomorrow,The Battle for Middle-earth (tm) ve daha niceleri)
bunların hepsi normal...
eğer anormal bişey sölüceksiniz , şunu yapıp söleyebilirsiniz..
3 antivirüsle taratın bilgisayarınızı..onlar tararken küçük programlar da çalıştırabilirsiniz (msn vb...)bunlar açık ken tararken siz CRYSİS WARHEAD ı açın..sonrasında oyunun ayarlarına girin..sonrasında orada bir seçenek olucak sanırım..orada performans diye seçenek olacak..o nu siz performans yapmayın , en iyi görüntü falan yapın..(ayarlardan sonrasını hatırlamıyorum , oyunda kurulu olmadığı için bakamıyorum)
işte bu anlattığı yapıp , siz crysis i kasmadan oynarsanız o zaman beni oldukça şaşırtıcaksınız..yoksa yazdıklarınız gayet normal..
Hangisini kullanırsanız kullanın ama aynı anda üç tane güvenlik yazılımı kullanmayın.
3 tane anvirüs neymiş..elimde olsa 1 tanesini kurmam !!Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 02 Eylül 2009 02:51
3 güvenlik yazılımı meselesi performansla ilgili değil. Çakışmaya neden olur aynı anda üç tanesini kullanmak. Yanlış bir iştir.
arkadaşlar banada yardımcı olursanız sevinirim:
6GB Ram DDR2 800Mhz
Amd Phenom X3 8650 Triple Core 2.30GHz
1GB nVİDİA GeForce 9600GT Sonic GDDR3 Ekran Kartım var ve AutoCad ve Visual Studio2008 kullanıyorum Windows 7nin 64 Bİtliğinimi kullanıyım yoksa 32 bitmi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler!
arkadaşlar banada yardımcı olursanız sevinirim:2 gb ram olana diyoruz 64bit kullan diye , sizin 6 gb , size ne demeliyiz ?
6GB Ram DDR2 800Mhz
Amd Phenom X3 8650 Triple Core 2.30GHz
1GB nVİDİA GeForce 9600GT Sonic GDDR3 Ekran Kartım var ve AutoCad ve Visual Studio2008 kullanıyorum Windows 7nin 64 Bİtliğinimi kullanıyım yoksa 32 bitmi yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler!
tabiki kurucaksınız 64bit , bu sisteme 64bit yakışır..!!!
peki ya programları denedinizmi 64 bitte
peki ya programları denedinizmi 64
programlarınız 64bit e uyumlu ise çalışıır..programlarınız 64bit desteği varsa çalışır...autocad de mutlaka olması gerekiyordu..diğerini bilmiyorum..siz bu programları indirirken ya da yüklerken hiç dikkat etmediniz mi 64bit desteği olup olmadığını : )