Öncelikle herkese merhabalar...
Malum kısa bir süre sonra bilgisayarlarımız Windows7 işletim sistemine geçecektir.Ancak ben öyle çok bilgisayardan anlayan biri değilim.Windows7 yi 32 bit mi 64 bit mi almam gerekir.Hangisi daha avantajlıdır.Suanda 32 bit bir vista işletim sistemi kullanıyorum ancak zannediyorumki bilgisayar ram in tamımını kullanmıyor.64 de tamamını kullanabiliyormu.Tüm bilgilerinizi lütfen buraya yazınız.&4 bitin avantajları ezavantajları nelerdir??
sistemim 4 gb ram 1 gb ekran kartı 320 sata harddisk intel core 2 duo p7350 2.00 ghz 3 mb l2 cache 1066mhz işlemci ndivia g force ekran kartım var
şimdiden tesekkürler....
32 bit mi 64 bit mi yardımcı olursanız sevinirim
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
96 mesaj
Yıllanmış Üye
303 mesaj
raminizin tamamını kullanabilmeniz için 64 bite geçmeniz gerekir 32 bitle ancak 3.25 gbtını kullanabilirsiniz eğer 64 bit yüklerseniz yüksek gereksinimli oyunları sorunsuz oynarsınız
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
64-bit alın. Forumu biraz araştırırsanız, özellikle Windows 7 bölümünü, sorunuzla ilgili hayli bilgi bulabilirsiniz.
evet 64 bit yüklemelisin ancak o zaman ramin tam hakkını alırsın yani ramin 4 gb olur aksi halde 32bitte 3.25 gb olarak görür 64 bitte programlar daha stabil çalışır daha çabuk yanıt verir daha fazlası için benim kendi pcde yaptığım teste bak derim https://www.chip.com.tr/forum/win ... i-test_t124843.html
OP Üye
96 mesaj
yorumlarınız için cok tesekkür ederim