Bunu sizede sorayım dedim mesela Kamerasıyla bir insanın yüzü renkli bir şekilde ışıklı bir yerde net göstermiyor mu??Haftaya netten sipariş verecemde..Sorumu yanıtlarsanız çok memnun ve mutlu olurum..

3200 iyi mi sizce??Kullanan varmı??
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bu telefonu kullanmadım ama senin için biraz araştırdım.
Genç işi bir telefon ve sen de 16 yaşında olduğuna göre tam sana göre. 
Ben bir SonyEricsson'cuyum ve kimseye Nokia tavsiye etmedim; ama bu telefon gerçekten çok hoş özelliklere sahip. Daha doğrusunu söylemek gerekirse, hedef kitlesini çok iyi yakalamış... Almaktan pişmanlık duyacağını sanmıyorum...
Kamerasına gelince çok fazla şey beklersen, hayal kırıklığına uğrayabilirsin belki ama eğlence amacını karşılayabilir yeterince... Kullananlar gece çekim modunun tatmin edici derecede başarılı olduğunu söylüyorlar.
Bu telefondan memnuniyetsizlik bildiren bir insana rastlamadım, ne Türkiye'de, ne de başka bir ülkede. Gene de sen telefonu eline bir al internetten sipariş etmeden önce. Yakından görmeden almanı tavsiye etmiyorum çünkü çok farklı bir telefon...
Sonuç olarak, seveceğinden eminim, eğer renkli tatlı şeyleri seviyorsan...
Yok kardeş sonradan vazgeçtim şimdi 586 milyona 3660 alacam inşallah...
ben beğendim ama keşke 3200'ın 4 mb hafızası olsaydı,mp3 çalsaydı,65k ekranı ve VGA kamerası olsaydı,arttırılabilir hafızası olsaydı, ekranı 160x128 olsaydı ve tft olsaydı,video oynatsaydı,symbian işletim sistemine sahip olsaydı,valla billa bu telefonu alırdım.Ama benim saydığım özelliklere sahip 6320 var ama o daha piyasaya çıkmadı vede 3660'ın özellikleri güzel hady radyo ve mp3 olmaması ve büyük olmasına rağmen,oyunlar programlar yükleyebiliyorsunuz..Mesela ben şimdiden N-Gage oyunları indirdim gelsin telefon Tomb Raider ve Sonic 3d oynayacağım...Bide zaten radyo programıda var onunlada dinlerim radyoyu ee mp3 programlarıda var..3660 rulezz hem fiyatıyla hemde kalitesiyle...Garantili alacam ha 586 milyon estore.com.tr de....
Biraz daha para koy, SonyEricsson T610 al. Teknoloji istiyorsan bırak Nokia orda kalsın... 
Yok kardiş..Ben 3660 almaya kararlıyım vede T610a bin basar 3660..Çünkü 6600'ın kısıtlanmışı oluyor oda çok küçük farklılıklarla.Ne güzel Symbian'a program yüklemek varken,video çekmek vede herşey varken ben gidip daha küçük diye çoktan eskiyen bir telefon alamam.Zaten 3660 tek net mağazasında satılıyor diğerlerinde gelecek diyor...Bu fiyata manyak bir telefon...Nokia bence en iyisi...Bakın mesela 7700'a veya 7600'a ..Sony Ericsson'un böyle telleri varmı?? Yok...