Daha bunun ne olduğunu bilmiyorum ama Bilmemek Değil Öğrenmemek Ayıp .)
Merak Ettim?Nedir?
32Bit-64Bit Arası Fark Nedir?
2GB veya üstü RAM'e sahip olmadığın sürece yapma.
Birde şöyle örnek verirsem daha iyi anlıyabilirsiniz
Bir otoyol düşünün 32 şerit... Arabalar iyi gider biraz sıkışık olur ama gider. Birde 64 şeritli bir otoyol düşünün yine aynı sayıda arabalar 64 şeritli yolda daha rahat, geniş ve hızlı giderler :)
Bilgisayar verileride bunun gibi işte.. 64bit, 32bit'e göre daha hızlı ama sizin ihtiyacınız yok bence.. cs098701'ninde dediği gibi en az 2GB ram yapmadıktan sonra bir anlamı yok. Ayrıca sisteminizin diğer parçalarınında 64 bit'i desteklemesi gereklidir.
Birde şöyle örnek verirsem daha iyi anlıyabilirsinizAyrıca teşekkür ederim daha iyi anladım şimdi farkı..Bir otoyol düşünün 32 şerit... Arabalar iyi gider biraz sıkışık olur ama gider. Birde 64 şeritli bir otoyol düşünün yine aynı sayıda arabalar 64 şeritli yolda daha rahat, geniş ve hızlı giderler :)
Bilgisayar verileride bunun gibi işte.. 64bit, 32bit'e göre daha hızlı ama sizin ihtiyacınız yok bence.. cs098701'ninde dediği gibi en az 2GB ram yapmadıktan sonra bir anlamı yok. Ayrıca sisteminizin diğer parçalarınında 64 bit'i desteklemesi gereklidir.
32 bit 3 gb üstü rami görmez fakat 64 bit görür...